Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit tehetek? Van egy új...

TheLory kérdése:

Mit tehetek? Van egy új bickilim. És van egy sánc amelyet átakarok szöktetni vele, de akárhányszor megindulok mindig behúzom a féket. Már szöktettem át sáncot, gödröt meg hasonlókat, igaz mind kisebbek voltak.

Figyelt kérdés
Van egy új bickilim. És van egy sánc amelyet átakarok szöktetni vele, de akárhányszor megindulok mindig behúzom a féket. Már szöktettem át sáncot, gödröt meg hasonlókat, igaz mind kisebbek voltak. Nem érzem magamban, hogy félek csak ösztönösen jön, hogy álljak meg.
2012. okt. 10. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
hova szöktetted át? A szerb határon túlra? szerintem inkább ne bickilimezzél mindenkinek az lesz a legjobb.
2012. okt. 10. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudunk neked tanácsokat adni arra, hogy ne félj... Annyiban esetleg tudok tanácsot adni, hogy(ha V féked van) akaszd ki a féket és aztán no problem.
2012. okt. 10. 14:52
 3/4 anonim válasza:
Öccsém te ugy vagy fogyatékos ahogy vagy:)
2012. okt. 10. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Fő a fokozatosság. Ma egy járdaszegély, holnap egy 10 méteres letörés egy homokbányában. Videózni el ne felejtsd, hiszen honnan máshonnan tudná meg a világ, hogy kell a rezet kenni.
2012. okt. 14. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!