Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Retro országútival lehet...

Retro országútival lehet versenyezni?

Figyelt kérdés

Lehet versenyen indulni retro országúti bicajjal?

Biciklim: Alpine Tornado (német).

A minap 42km/h-t siekerült elérni vele. Versenyképes????

2014. febr. 18. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Amator-, hobbi- es csaladi versenyeken azokon indulsz el, amelyiken csak akarsz. Sot! Van valami kimondottan retro/veteran bringakra szervezett sportesemeny is (lattam mar valahol).

42km/h orszagutival egy sportosabb tempo, de nem csak elerni kell hanem huzamosan tartani ... valojaban atlagsebessegnek lenne a leg versenykepesebb.

Iden is lesz 24orabringa. Ott kiprobalhatod magad. Indulnak pro-k es amatorok ... hightech bringakon es veteran vasparipakon ... fiatalok es aggastyanok ... lanyok es fiuk.

2014. febr. 19. 06:50
 2/7 anonim válasza:

Szia!

Persze, mért ne indulhatnál?

Ez a 42 km/óra gondolom a maximális sebességed, amit egy pillanatig tudtál tartani. Ez nem rossz, de országútiból azért többet is ki kelet hozni. A cél az lenne, hogy ezt a sebességet tartani is tudd.

2014. febr. 19. 09:21
 3/7 Alex Fly ***** válasza:
Végül is lehet...ha megfelel az előírásoknak, akár profi versenyeken is indulhatsz vele. Viszont mindenképpen hátrányban leszel vele egy modern géphez képest (mondjuk azért ha jobban belegondolunk, a régi nagyokhoz képest nem javultak annyit az eredmények, mint amekkorát a technika fejlődött, tehát ez sem lehet akadály)
2014. febr. 19. 10:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm szépen a válaszokat!

Igen, ez a legnagyobb sebesség volt amit elértem, faluban! 5 hónapja van meg a bringám, most kezdek belejönni. Később szeretnék egy komolyabb bringát is. Falun kívül még nem próbáltam gyorsan menni, mert nem túl jók az utak, 30km-nél messzebbre pedig még nem merészkedtem. :)

Egyébként rettentően félek, nemrég 34-el suhantam le egy dombról és kijött elém egy kereszteződésben egy ember bicajjal, és hatalmasat ütköztünk. Sokan nem is merik a táblákat, nekem volt elsőbbségem.

2014. febr. 19. 18:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja és tudnátok nekem ilyen versenyeket mondani Miskolc közelében? :)
2014. febr. 19. 18:48
 6/7 anonim válasza:

Ahogy azt mondani szokás: Ha ledob a ló, azonnal vissza kell pattanni a nyeregbe. Ez esetben a drótszamárra ;)

Ezzel csak annyit, hogy ne hagyd, hogy a félelmed egy rossz élmény miatt meggátoljon bármiben is.

Pont egy másik bringásba :/ De lehetett volna rosszabb is.

Mivel írtad, hogy friss bringás vagy nem számolom fel neked, hogy ha tudtál volna megpróbálhattál volna kitérni.

(Persze ez nem mentesíti őt sem a szabálytalankodások alól!)

Sajnos nem ismerem az ottani rendezvényeket.

2014. febr. 19. 20:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam kitérni, de ő meg jött velem együtt a külső oldal irányába..így ütköztünk.. :)
2014. febr. 22. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!