Retro országútival lehet versenyezni?
Lehet versenyen indulni retro országúti bicajjal?
Biciklim: Alpine Tornado (német).
A minap 42km/h-t siekerült elérni vele. Versenyképes????
Amator-, hobbi- es csaladi versenyeken azokon indulsz el, amelyiken csak akarsz. Sot! Van valami kimondottan retro/veteran bringakra szervezett sportesemeny is (lattam mar valahol).
42km/h orszagutival egy sportosabb tempo, de nem csak elerni kell hanem huzamosan tartani ... valojaban atlagsebessegnek lenne a leg versenykepesebb.
Iden is lesz 24orabringa. Ott kiprobalhatod magad. Indulnak pro-k es amatorok ... hightech bringakon es veteran vasparipakon ... fiatalok es aggastyanok ... lanyok es fiuk.
Szia!
Persze, mért ne indulhatnál?
Ez a 42 km/óra gondolom a maximális sebességed, amit egy pillanatig tudtál tartani. Ez nem rossz, de országútiból azért többet is ki kelet hozni. A cél az lenne, hogy ezt a sebességet tartani is tudd.
Sziasztok, köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, ez a legnagyobb sebesség volt amit elértem, faluban! 5 hónapja van meg a bringám, most kezdek belejönni. Később szeretnék egy komolyabb bringát is. Falun kívül még nem próbáltam gyorsan menni, mert nem túl jók az utak, 30km-nél messzebbre pedig még nem merészkedtem. :)
Egyébként rettentően félek, nemrég 34-el suhantam le egy dombról és kijött elém egy kereszteződésben egy ember bicajjal, és hatalmasat ütköztünk. Sokan nem is merik a táblákat, nekem volt elsőbbségem.
Ahogy azt mondani szokás: Ha ledob a ló, azonnal vissza kell pattanni a nyeregbe. Ez esetben a drótszamárra ;)
Ezzel csak annyit, hogy ne hagyd, hogy a félelmed egy rossz élmény miatt meggátoljon bármiben is.
Pont egy másik bringásba :/ De lehetett volna rosszabb is.
Mivel írtad, hogy friss bringás vagy nem számolom fel neked, hogy ha tudtál volna megpróbálhattál volna kitérni.
(Persze ez nem mentesíti őt sem a szabálytalankodások alól!)
Sajnos nem ismerem az ottani rendezvényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!