Mit szoltok hogy ez a janics natasa nevű képződmény mégis Magyarországon akar versenyezni?
Képződmény:D:D
Amúgy nem hiszem, hogy Magyarországon akar versenyezni, mert sokan nem szeretik.
Egy sportág világklasszisát én nem nevezném képződménynek. A profi sport keményen a pénzről (is) szól.
Nem vagyok már hamvas kiscsibe, ezért az emberi oldalt is talán jobban látom, mint egy forrón izzó fiatal. Natasa egyetlen dologban hibázott, amikor bedőlt ennek a hazug embernek, aki állítólag szereti őt, s akit ő sajnos valóban szeret. Naiv kislány az életkorától függetlenül. Az ő élete egy szűk mederben mozgott, kajak, edzőtáborok, versenyek. Az életet nem tanulta meg, nem tanulta meg felismerni az őszinte szeretetet. Érzelmileg függ ettől a nímandtól, aki a férje és "menedzsere" szerepében tetszeleg. Natasa a számára szerintem csak pénzeszsák, akinek a hátán ő is hírnevet akart szerezni magának. Lásd, hamis diploma, hazugságok menő szerb állásról stb. Utána mindig kiderült, hogy nem igaz. Ez a szegény nem okos Natasa meg megy/ment utána, mint egy megbűvölt liba. Én azt remélem, hogy az esze megjöttét jellemzi az, hogy visszatért. Amit a férje generált, az egész dolog nem jellemző Natasára. Nem okos lány, de jó a szíve, szerthető. A férjétől kellene megszabadulnia, a gyerek ellenére is. Ez az ember csak ártott neki és a jó hírének. Tehát, én igenis örülök, hogy talán megjött az esze. És ne feledd, NEKÜNK MAGYAROKNAK fog érmeket és dicsőséget szerzni a vízen. Isten hozott Natasa!
Még egy dolog. HA Kovács Katalin örömmel fogadta hírt, aki azért jobban ismeri a civileknél, akkor Te milyen alapon ítélkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!