Ti használnátok ezt a fékolajat, bringába?
Avid elixrbe tenném.
Autósboltban,vettem egy VAMP ROS sot4,orosz olajat.
Ugye a dot4 az adott.De vajon megfelel e a,bringába?
Elvileg az a dot4 is az kell legyen mint a többi,az összetételt illetően.Van erre vmi,szabvány.
elixir feked van es olcsojanoskodsz???
ien xart nem igazan nyomnek a fekembe.., de te tudod..5.1es motorexet megerdemelne..:D
de ugye tudod hogy ultraszop.s az olajcsere a 2oldali feltltes-vakumos legtelenites miatt...:D
Neked biztos szopós.
nekem nem mert van légtelenítő szettem.
nem kell okoskodni.
olajból meg azért vettem ezt,mert sajnos csak ez volt.
Menj arcoskodni a testbike.hu-ra ott szopkodj valakit.
Szerinted a motorex miből van?
Ugyanez a szar,Adip is rendelhető,netről csak abból 2,5deci annyi mint ebből,fél liter.
Konkrétan erre az,orosz,cuccra lettem,volna kíváncsi.A minőségére.
Meg megerősítést szerettem volna,hogy jó e.
Asszem mivel megfelel a sae-j szabványnak így használni,fogom.
Nem,veszek,agipot dupla,áron.
hat..lehet hogy profi vagy foleg a szetteddel, csak azert nem 2perc mint shimano magura esteben hanem 10percet is el tudsz jatszani vele...de neked biztos meglesz 2perc alatt, gondolom te is megcsinalsz 10-15ot hetente...
igen biztos jo..csak amikor annyi vizet felvesz hogy elfagy es szivarogni fog a pocolonel akkor lesz szep, ugyhogy 10fok alatt ki se told majd, ha ien majer vagy akkor szilikonost vettel volna nem glikolost...
eletbol felhozva a peldat elelmiszerbiztonsagi elvekenek megfelel a 65ft-os roman margarin is, csak hogy boltbol meghozva anyad meglatva kidob vele mint macskat xarni..
meg ahogy latom teged is elkapott a bekement heve, ami neves gyartotol szarmazik az mind xar, mert rohdt multi, a feleannyiba kerulo noname xar..na az az igazi mert ok nem huznak le es azert olcso...
na de mind1...sok sikert...
A hétköznapi életben leginkább DOT 3, DOT 4 illetve DOT 5.1 kategóriájú fékfolyadékokkal találkozunk. Ezek, az amerikai közlekedési minisztérium (Department of Transportation) által felállított kategóriák a fékfolyadék összetételére, valamint száraz és nedves forráspontjára vonatkozóan fogalmaz meg követelményeke.
DoT 4
osszetetel: polietilen-glikol
szaraz forraspont: 230 celsius
nedves forraspont: 155 celsius
A fékfolyadékkal szembeni legfontosabb követelmény, hogy magas legyen az úgynevezett száraz forráspontja. A fékfolyadékok ugyanis higroszkópikusak, ami azt jelenti, hogy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkeznek. A légkör nedvességtartalmát megkötve, egyre nő a folyadék víztartalma, ezzel pedig csökken a forráspontja. A száraz forráspont az a forráspont, amit akkor lehet mérni, amikor a folyadék még új, és nem kötött meg nedvességet. Minél magasabbról indul, annál tovább marad a folyadék használható.
A forráspont azért kritikus a fékfolyadék esetében, mert ha – például hosszantartó nagy igénybevétel esetén – felforr, akkor folyadék helyett részben gáz lesz az az anyag, aminek a fékerőt továbbítania kellene. Márpedig a gáz, a folyadékkal ellentétben, összenyomható, így nem képes az erő továbbítására.
Mindent egybe veve, vettel egy tok atlagos, kozepszar minosegu olajat (es nem az a lenyeg, hogy orosz, vagy uzbegisztani). Nyugodtan hasznalhatod, ha csak ennyire van igenyed.
De! Homohimihumi maister jol mondta: be fog vizesedni, lefagy, felbuborekosodik ... ami fek eseten ugyebar egyenlo erteku a halallal.
(Szent Peternek mond mar meg odafenn, hogy iden jobban vigyazzon ram, mert tul sok csontomat tortem tavaly. Koszi) :)
Te Homo.....f...om.!
Biztos nagy Májer vagy.Lesz@rom a fejedet.
Mit okoskodsz?
Eleve a fékolajnak vízmegkötő tulajdonsága van.A te motorexed is ha kinthagyod 5percre a levegőn is kidobandó.
Szóval ezzel sok,okosságot nem mondtál.
Egyébként meg csak azzal arcoskodsz,hogy te mit csinálsz egy héten meg mennyit.
Erre senki nem kíváncsi.
A szilikon baromságodra meg annyit,hogy.Igaz a fékkarra 4/5.1 es Dot van írva.De ha megnézed neten mindenhol csak a dot4et említik elixirnél.
Tuti valami testbikeos barom vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!