Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ti használnátok ezt a fékolaja...

Ti használnátok ezt a fékolajat, bringába?

Figyelt kérdés

Avid elixrbe tenném.

Autósboltban,vettem egy VAMP ROS sot4,orosz olajat.

Ugye a dot4 az adott.De vajon megfelel e a,bringába?

Elvileg az a dot4 is az kell legyen mint a többi,az összetételt illetően.Van erre vmi,szabvány.

2014. febr. 8. 10:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

elixir feked van es olcsojanoskodsz???

ien xart nem igazan nyomnek a fekembe.., de te tudod..5.1es motorexet megerdemelne..:D

de ugye tudod hogy ultraszop.s az olajcsere a 2oldali feltltes-vakumos legtelenites miatt...:D

2014. febr. 8. 11:56
 2/17 A kérdező kommentje:

Neked biztos szopós.

nekem nem mert van légtelenítő szettem.

nem kell okoskodni.

olajból meg azért vettem ezt,mert sajnos csak ez volt.

Menj arcoskodni a testbike.hu-ra ott szopkodj valakit.

Szerinted a motorex miből van?

Ugyanez a szar,Adip is rendelhető,netről csak abból 2,5deci annyi mint ebből,fél liter.

2014. febr. 8. 12:17
 3/17 A kérdező kommentje:
Olcsó se volt,csak,hogy megjegyezzem.
2014. febr. 8. 12:30
 4/17 anonim ***** válasza:
De akkor miert is tetted fel a kerdest?
2014. febr. 8. 13:24
 5/17 A kérdező kommentje:

Konkrétan erre az,orosz,cuccra lettem,volna kíváncsi.A minőségére.

Meg megerősítést szerettem volna,hogy jó e.

Asszem mivel megfelel a sae-j szabványnak így használni,fogom.

Nem,veszek,agipot dupla,áron.

2014. febr. 8. 13:32
 6/17 anonim ***** válasza:
ha valaki, akkor HomoHominiLupusEst ért a témához ebben a témakörben a rendszeres válaszadók közül... ha csak megerősítés kell legközelebb a tükör előtt állva tedd fel a kérdésedet, ne itt...
2014. febr. 8. 13:40
 7/17 anonim ***** válasza:

hat..lehet hogy profi vagy foleg a szetteddel, csak azert nem 2perc mint shimano magura esteben hanem 10percet is el tudsz jatszani vele...de neked biztos meglesz 2perc alatt, gondolom te is megcsinalsz 10-15ot hetente...

igen biztos jo..csak amikor annyi vizet felvesz hogy elfagy es szivarogni fog a pocolonel akkor lesz szep, ugyhogy 10fok alatt ki se told majd, ha ien majer vagy akkor szilikonost vettel volna nem glikolost...

eletbol felhozva a peldat elelmiszerbiztonsagi elvekenek megfelel a 65ft-os roman margarin is, csak hogy boltbol meghozva anyad meglatva kidob vele mint macskat xarni..

meg ahogy latom teged is elkapott a bekement heve, ami neves gyartotol szarmazik az mind xar, mert rohdt multi, a feleannyiba kerulo noname xar..na az az igazi mert ok nem huznak le es azert olcso...

na de mind1...sok sikert...

2014. febr. 8. 15:36
 8/17 anonim ***** válasza:

A hétköznapi életben leginkább DOT 3, DOT 4 illetve DOT 5.1 kategóriájú fékfolyadékokkal találkozunk. Ezek, az amerikai közlekedési minisztérium (Department of Transportation) által felállított kategóriák a fékfolyadék összetételére, valamint száraz és nedves forráspontjára vonatkozóan fogalmaz meg követelményeke.

DoT 4

osszetetel: polietilen-glikol

szaraz forraspont: 230 celsius

nedves forraspont: 155 celsius

A fékfolyadékkal szembeni legfontosabb követelmény, hogy magas legyen az úgynevezett száraz forráspontja. A fékfolyadékok ugyanis higroszkópikusak, ami azt jelenti, hogy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkeznek. A légkör nedvességtartalmát megkötve, egyre nő a folyadék víztartalma, ezzel pedig csökken a forráspontja. A száraz forráspont az a forráspont, amit akkor lehet mérni, amikor a folyadék még új, és nem kötött meg nedvességet. Minél magasabbról indul, annál tovább marad a folyadék használható.

A forráspont azért kritikus a fékfolyadék esetében, mert ha – például hosszantartó nagy igénybevétel esetén – felforr, akkor folyadék helyett részben gáz lesz az az anyag, aminek a fékerőt továbbítania kellene. Márpedig a gáz, a folyadékkal ellentétben, összenyomható, így nem képes az erő továbbítására.

2014. febr. 8. 15:47
 9/17 anonim ***** válasza:

Mindent egybe veve, vettel egy tok atlagos, kozepszar minosegu olajat (es nem az a lenyeg, hogy orosz, vagy uzbegisztani). Nyugodtan hasznalhatod, ha csak ennyire van igenyed.

De! Homohimihumi maister jol mondta: be fog vizesedni, lefagy, felbuborekosodik ... ami fek eseten ugyebar egyenlo erteku a halallal.

(Szent Peternek mond mar meg odafenn, hogy iden jobban vigyazzon ram, mert tul sok csontomat tortem tavaly. Koszi) :)

2014. febr. 8. 16:02
 10/17 A kérdező kommentje:

Te Homo.....f...om.!

Biztos nagy Májer vagy.Lesz@rom a fejedet.

Mit okoskodsz?

Eleve a fékolajnak vízmegkötő tulajdonsága van.A te motorexed is ha kinthagyod 5percre a levegőn is kidobandó.

Szóval ezzel sok,okosságot nem mondtál.

Egyébként meg csak azzal arcoskodsz,hogy te mit csinálsz egy héten meg mennyit.

Erre senki nem kíváncsi.

A szilikon baromságodra meg annyit,hogy.Igaz a fékkarra 4/5.1 es Dot van írva.De ha megnézed neten mindenhol csak a dot4et említik elixirnél.

Tuti valami testbikeos barom vagy te.

2014. febr. 8. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!