Karob por vs. Kakaópor? Ti melyiket használjátok/használnátok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 19:54
1/6 anonim válasza:
Egyértelmű hogy kakaó :)
Karob az valami hüvelyes növény tán. Szentjánoskenyér, nem?
2/6 anonim válasza:
Egyszer próbáltam a karobport (kíváncsi fajta vagyok). Sokkolóan rossz volt, a kakaót viszont nagyon szeretem. Már amelyiket persze, nyilván köztük is nagy a szórás, pedig eleve normális cuccokra gondolok.
3/6 anonim válasza:
Nézz róla videót, hogy készül a kakaópor, a karobot csak pörkölik, megőrlik és nincs benne koffein.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hüvelyes növény terméséből készül, ami már eleve kizárná paleo mivoltát. Viszont ha egészségi szempontból nézzük: a kakaóporral szemben nincs benne koffein és teobromin. Glutén- és laktózmentes, nem tartalmaz koleszterint, nátrium-szegény.
2014. febr. 3. 10:57
5/6 FTommy válasza:
Kakaó !!!!
Ez az überegészséges nem eszek ezt meg azt egy oltári ostobaság.
Szerintem.
Őseink százévekig ettek szalonnát, kenyeret, kakót, tejet ( TEHÉNBŐL) és furamód 70-80-90 éveket éltek.
Ma mindenki egészséges akar lenni, nem eszik se ezt, se azt, csak frissen felfedezett pótlékokat...
És az átlagéletkor 40-60 év....
De ez az én falusi véleményem... :)
6/6 anonim válasza:
Utolsó..
Most kezdjelek el kijavítani, a pontosság kedvéért?
Kérdező!
Koleszterinmentes? Nátriumszegény? És?
Koffein, teobromin nem éppen káros serkentőszerek, de tényleg vannak a kakaóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!