-Ergonómikus kialakítás, amely mind a babának, mind a szülőnek kényelmes
-Születéstől akár nyolc hónapos korig használható (kb. 10 kg és 65 cm-ig)
-A baba a szülő felé és kifelé is fordulhat
-Levehető ülés
-Szellőzőháló
-Állítható magasságú ülés
-Megerősített vállpánt
-Biztonsági kapcsoló
-Mosható
-Megfelel az NF S 54-006 és az EN-13209-2 szabványnak
Tényleg újszülött kortól jó?
És arccal kifelé is?
2010. ápr. 2. 16:26
1/10 anonim válasza:
tudnál képet küldeni? annyi féle kenguru van.
2010. ápr. 2. 16:37
2/10 anonim válasza:
Én nem tennék egy újszülöttet kenguruba, pláne nem arccal kifelé, inkább akkor hordozókendőt vegyél.
2010. ápr. 2. 16:39
3/10 anonim válasza:
Én sem használnék kengurut újszülöttel. CSak ha már stabilan tartja a kis buksiját és nem olyan törékeny, esetleg az egész baba. Mondjuk én speciel kínosan ügyeltem arra, hogy a gerince mindig egyenes legyen és vízszintben feküdjön, így nálam a hordozókendő sem játszott.
2010. ápr. 2. 16:49
4/10 A kérdező kommentje:
Persze azt én is gondoltam,hogy újszülöttként nem teszem arccal kifelé.Lehet,hogy rosszul fogalmaztam.Ketté bontva érdekel a dolog.1.mikortól 2.nagyobb korában mindkét irányba téve ? És a kép róla: [link]
2010. ápr. 2. 17:36
5/10 anonim válasza:
Én kb. 1hónaposan tettem bele öt kenguruba,hasonló a miénk is ahhoz amit belinkeltél,most már 6hós mult,jelenleg nem használjuk,mert nagyon fáj most a hátam,de nemtudom,h tenném-e öt kifelé fordulva,bár itt a környékünkön rengeteget látok,h ugy teszik öket,és ugy látom rajtuk,h élvezik is,mert kis mosolygósak benne!
2010. ápr. 2. 17:58
6/10 anonim válasza:
Szia!
Mi ugyanilyet használtunk. Rendkívül kényelmes volt mindketőnknek és egyedül is felvehető könnyedén. Én legelőszőr 4 és fél hósan tettem bele. Ekkor már stabilan tartotta magát.Előbb nem érdemes se ebbe se másika,mert nem lesz kényelmes a kicsinek.Amúgy az mienk is eladó 5e-ért ha gondolod.Hibátlan,dobozával együtt és fekete.
2010. ápr. 2. 17:58
7/10 A kérdező kommentje:
17.58-nak
Aranyos vagy nagyon kedvező az ár, de már megvettük.
A vaterásat csak a kép miatt linkeltem.
2010. ápr. 2. 18:31
8/10 anonim válasza:
Chiccot kb 4 hetes korától 10 hónapos koráig.
Persze az elején nem volt benne órákat.
Nem tudom, miért van most ez a "nem jó a kenguru dolog", de a hordozókendőben össze vannak nyomorítva a gyerekek.
Mi először Infantino babaerszényt vettünk,majd mielőtt használatba vehettük volna,kiderült ,hogy visszahívta a gyártó,mert életveszélyes. Na ezek után a kendőt is kilőttük,mert szerintem nem sok a különbség a kettő közt.Mármint újszülöttnél szinte semmi.(ettől még lehet jó a kendő,de én lemondtam róla) Így cseréltettük ki a Quinnyre,csakhogy számomra ez is furi,hogy egy ülő testhelyzetet követelő hordozóba hogyan lehetne egész pici babát tenni? Viszont mint írtátok ti is,valószínűleg kb. 4-6 hetes korától fogjuk használni,és eleinte csak rövid ideig. Arccal kifelé pedig onnantól lehet biztonságos,ha már tartja a fejét? (tervezgetek itt és lehet,hogy akkor már meg se marad majd benne.. :)) Köszi az eddigi válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!