Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hántolt árpát (gersli) mire...

Hántolt árpát (gersli) mire használjátok? Jobb, mint a rizs?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi már nagyon régóta abból készítjük pl. a töltött káposztát. Ezerszer finomabb, mint a rizs!!!
2013. ápr. 26. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Én vöröslencse levesbe szoktam tenni :)
2013. ápr. 26. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Én utálom a gerslit.

Kinek mi az ízlése. Kóstold meg, próbáld ki. Aztán dönts belátásod szerint.

2013. máj. 5. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Gabona ugyan úgy mint a rizs.
2013. máj. 5. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel glutén van benne, én nem eszem (amúgy poénos ízű, ettem párszor annak idején). Rizst is csak keveset és csak akkor, ha a párom főz magának és olyanom van. De még rizs és rizs között is óriási különbség van, van, aki a fehéret szereti, a barnát nem, számomra a barna sokkal poénosabb és jobb, de attól is függ, mire, gyümölcsrizsnek vagy kakaóval jobb a fehér.
2013. máj. 5. 16:32
 6/6 anonim válasza:
Rizs helyett használják, gyakorlatilag hántolt árpa. Állítólag nagyon egészséges, de undorító. Állaga mint a guminak, íze semmi, és iszonyúan megfingat, jobban mint a bab vagy a káposzta.
2023. febr. 21. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!