Szerintetek ciki ez a bicikli?
Most vettem egyet,h párommal tudjunk együtt csavizni,ne kelljen gyalogolni. De ő mégis inkább gyalogolna,mert úgy érzi ciki lenne neki ezzel járnai. De sztem nem kell az emberek véleményével foglalkozni,ugyis csak egyszer nézik,meg.aztán nem mindegy nekik?De hát nem tudom neki megmagyarázni. makacs. Most tegyek? 8000Ft sok volt érte szerintetek?
nekem ezek tetszenek nagyon:
[link] (királykék színbe nagyon szép)
női vázas,kényelmes.
Az enyém is csepel,hasonlo mint a képen van:
csak az enyém műszakilag rosszabb állapotban van.amit most vettem az ugye kontrás így a váltóval nincs bajlodás.
A tempó közepem,mert az enyém kicsit nehezebb tekerni,de ugye a 28-assal meg csak ugy gurul az ember.
Az meglehet, de ha férfinak veszel kerékpárt akkor a női ízlés nem nagyon vehető figyelembe. Az általad felsorolt kerékpárok egyébként a boltba járós kategóriát képviselik, ilyennel egy hosszabb túrára (100 km+) nem célszerű elmenni.
Azt viszont még mindig nem tudtuk meg, hogy aszfalton, vagy terepen tekertek főleg. És hiába a 28"-os kerékátmérő ha több, mint 20 kilót nyom a bringa.
5#-ös vagyok.
Én félreértettelek, azt hittem, hogy te vagy a férfi, és a barátnődnek kell.
Így viszont más a helyzet, nem akarlak elkeseríteni, de férfinak tényleg nem egy jó bringa. Nem magával a bicajjal van baj, hanem szimplán avval, hogy női.
Add el, gyűjts még hozzá egy kicsit, és vegyél egy hasonlót mit amit a többiek linkeltek.
Amúgy vidéken az ilyen bringa aranyat ér :D
az öcsém simán bicajozott női biciklivel, míg be nem szerezte a rendes, nem ócska bicaját, nem érezte cikinek.
azért 100 km-eket nem ment vele, de olyan 50-60-as túrákat igen.
de ha ennyire vonakodik tőle a párod, vegyél neki férfivázast, arra nem foghatja, hogy azért ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!