Szerintetek ciki ez a bicikli?
Most vettem egyet,h párommal tudjunk együtt csavizni,ne kelljen gyalogolni. De ő mégis inkább gyalogolna,mert úgy érzi ciki lenne neki ezzel járnai. De sztem nem kell az emberek véleményével foglalkozni,ugyis csak egyszer nézik,meg.aztán nem mindegy nekik?De hát nem tudom neki megmagyarázni. makacs. Most tegyek? 8000Ft sok volt érte szerintetek?
Szerintem az is ciki, hogy női vázas a kerékpár és férfinak akarod adni. Én szeretem a régi bicikliket és ilyennel pl. járnék mint ami a képen van: [link]
De egy ehhez hasonló bringa 20-50 ezerbe kerül használtan (állapotfüggő), viszont ha szép állapotú, akkor sokan megcsodálják. És meghálálja a rendszeres karbantartást hosszú évtizedekig.
Ellenben az általad mutatott női bicikli amit vettél 8000 ftért meglehetősen közönséges, régen se volt menő, most se az, ilyesmikkel járnak kocsmába vidéken az öregek manapság is, bírják a strapát de nem kényelmes tekerni őket. Alacsony a presztízsük.
Áhhh..szegény..:(
Borsodban még ráülnék, de a civilizáciotol akarom irni egertol nyugatra már nem:D
Bár ha 60 feletti a pasid akkor még esélyes hogy használni fogja..de ezzel nagy bakott lottel...
Alapnak mondjuk nem rossz, lehetne ra epitkezni.
A szine ronda: ugy nez ki, mint egy esztergagep, vagy traktor az atkos idokben. Leszednek rola minden holmit (dinamo, sarvedok, lampa) es kicserelnem a kormanyt es a nyerget is.
8000,- Ft nem volt erte sok ... az lesz majd a sok, amit pluszban rakoltesz, hogy egy jopofa bringad legyen.
Nem érdemes erre költeni, abból a pénzből inkább vegyél egy normális, használt bringát! 30-40 ezer forintból simán találtok olyat, ami miatt szégyenkezni sem kell.
Egyébként milyen stílusban kerékpároztok? Gyors tempó, lassú tempó, városban főleg, vagy terepen inkább, esetleg mindkettő az utóbbiból?
Neked milyen a biciklid? Tudsz képet mutatni róla. vagy a típusát és a márkáját leírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!