Mennyire időt álló egy KTM kerékpár?
Figyelt kérdés
Közel jövőben szeretnék vásárolni egy használt ktm országuti kerékpárt, és érdekelne, hogy mennyire minőségi, mik jellegzetes hibái, illetve jó döntés lenne-e egyáltalán ebben a márkában gondolkodni. Hozzáteszem, amit néztem az egy régebbi darab.2014. febr. 5. 19:32
1/7 anonim válasza:
Igazi minöségi amerikai gyártmány évtizedekig kibirja szóval megéri meg venni.
2/7 anonim válasza:
a KTM soha nem volt amerikai:) lol
amúgy jók, de használtból hasonló ár/érték arányban találni bianchi-t, cinelli-t, peugeotot is, én lehet inkább ezek közűl választanék.
4/7 anonim válasza:
tok mind1 hogy ktm, puch vagy bianchi matrica van rajta, az a lenyeg mien csoszettbol van es mien felszereltseggel...
nemreg volt bikemag-on hiten csoves bianchi sachshuret-weinmann-exage legozott szettel 60ert..LOL
5/7 anonim válasza:
A lopott kerékpárok vannak ilyen aukciós oldalakon nagyon olcsón rendkívül jó felszereltséggel.
6/7 anonim válasza:
ezzel arra akartam celozni hogy xar vaz xar felszereltseggel meregdragan, es a bikemag nem aukcios oldal..de mind1..:D
7/7 anonim válasza:
KTM nem kimondottan az orszagutiban eros, de megbizhato, jo marka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!