Kerékpározással mennyire lehet zsírt égetni?
Figyelt kérdés
183 cm és 97 kg vagyok 13 éves, napi 1 - 2 óra kerékpározással lehet fogyni?2013. dec. 28. 15:47
2/17 kovpet válasza:
Rendes diétával mellette igen. Anélkül csak kicsit.
3/17 anonim válasza:
13 éves? :O Hát egy óra szerintem semmire sem elég, de 2 óra talán már segít. Egy jó diéta mellett persze... Mikor elkezdtem komolyabban bringázni fogytam kb 8kg-ot, a megszokott étrend mellett is. De ez napi két óránál több, hegyi edzést jelentett nálam.
4/17 anonim válasza:
megfelelő étrend és napi de legalább heti 3* 40-60 perc bringázás aerob tartományban bőven elég.
5/17 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy én egy kis faluban az Alföldön lakok így nehezen tudok hegyi bringázásokba kezdeni :\
2013. dec. 28. 19:50
6/17 anonim válasza:
ez nem baj, mivel bármilyen aerob tartományú testedzés megfelel a zsírégetéshez, a hegyi edzés már kőkeményen kardio tartomány, az az nem valami alkalmas zsírégetésre.
7/17 anonim válasza:
Mégis melyik faluban? Én egy évvel vagyok idősebb, már több mint 3 éve országútizom, esetleg elmehetünk tekerni együtt ha nem vagy olyan messze és az étrendben is tudnék segíteni
8/17 A kérdező kommentje:
Szabadszállás
2013. dec. 28. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!