Van egy országúti kerékpárom. Milyen gumit vegyek?
Figyelt kérdés
Az újak felniére 622 van írva míg erre 27 1 1/4 van írva.
Erre jó a normál 28-as (622) vagy erre más gumi kell?
Bringabolta hogy kérjek erre való gumit?
2013. dec. 22. 10:13
1/8 peugeotcarb103 válasza:
nem a normál 28 as nem jó 27 est vegyél ha tudsz, a méreten nem tudsz többet variálni, de az öblösségén igen mert ahhoz több típust is adnak főleg a Kenda és Csepel gumik. Azt hogy milyen gumit veszel az attól is függ hogyan használod pl én sarkosabban kanyarodok és hátul öblösebb gumit használok hogy ne sodródjak könnyen..
2/8 A kérdező kommentje:
És tudsz ilyen gumit linkelni ami vékony is?
2013. dec. 22. 16:58
4/8 A kérdező kommentje:
Vagy jó?
2013. dec. 22. 17:02
5/8 peugeotcarb103 válasza:
igen amit linkeltél az jó,,, az a legöblösebb mert 32-630 as ez adja meg az öblösségét
6/8 peugeotcarb103 válasza:
hidd el magyar aszfaltra hátsó kerékvastagságnak ideális nem tudom linkelni de keress rá a Kenda Trinity típusra vagy csepel típusúra mert a fixik miatt most a csepel szaküzletek gumikínálata is megnőtt ha nem zavar hogy színes a gumid
7/8 A kérdező kommentje:
kösz
2013. dec. 23. 17:36
8/8 Fecó79 válasza:
Szia!
Én a Csepel Sasomra ilyet raktam : [link]
Mintegy 1200 km-t tettem beléjük eddig, jól bírják, pedig erre eléggé ramatyak az utak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!