Megbüntettek kukásmellény hiánya miatt. Mi történik ha nem fizetem be a bírságot?
elfogadtad a helyszíni bírságot? aláírtad a bírságos papírt?
amennyiben igen, nem számít, hogy kiskorú vagy, vállaltad, hogy ki tudod fizetni. ha nem fizeted be határidőre, a rendőrség elő fog vezetni a BV-be, ahol leülöd a büntetést. azt hiszem 5000 ft / nap.
vagy ez, vagy befizeted.
Előző.
Lakott területen kívül rossz látási viszonyok között kötelező.
Kérdező:
Ott büntettek meg?
5000/nap???:)
akkor kb senki sem fizetne bírságot,hanem mindenki lazsálna pár napot bent,enne napi 3x 3000 kalóriát,fegyencedzen egy kicsit aztán gond letudva.Ha megítélik a 500ft/nap-ot,amit leülhetsz akkor már ki vagy emelve.
van benne valami, hogy akkor az emberek nem fizetnék be a bírságot, mert "csak" 1 nap a BV ben.
De van, hogy egy kerékpár kötelező tartozék hiánya miatt nem 5000 Ft-ot kapsz, hanem 50.000 Ft-ot. Az már 10 nap. Akkor is ilyen büszkén leülöd a dolgot? Melóhelyeden a főnök nem hiszem, hogy azt mondja boldogan: "persze Józsi menjél üld le, ne gyere 10 napig, simán kibírjuk nélküled, megvár a meló! Várunk vissza szeretettel!"... Úgy kib asznak mint macskát szarni, és otthon a családnak mit mondasz?
Akik legtöbbször nem fizetik be, azok akiknek nincs veszteni valójuk, nincs munkájuk, és napról napra élnek. (értsd a cigányok döntő többsége) Apropó cigány: a BV ben azt a 10 napot jóformán közöttük meg a többi sz arházi közt kell eltölteni :P
Fél hatkor, bent a városban.
Amit kissé mégis furcsállok, hogy épp a parkoló mellett tekertem és egy autó tolatott ki(jóformán csak kivágta magát az útra). Én ott voltam tőle olyan négy méterre és még simán ki tudtam kerülni. A rendőr bá' azzal állt elő, hogy biztos nem vett észre mert nem volt rajtam a mellény. Pedig ha egy kamion ment volna helyettem azt sem vette volna észre, mert egyszerűen onnan nem volt hogy lássa, ha jön valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!