Szerintetek érdemes megvenni ezt a szobabiciklit?
Figyelt kérdés
Egy alapszintű de mégis jó gépet keresek amin tudnék rendszeresen aerob edzést végezni, tehát kb 1 órát tekerni olyan tempóban, hogy 130 legyen a pulzusom. Erről lenne szó:
2013. okt. 22. 20:39
1/2 anonim válasza:
attól függ mi a célod vele, ha ruhaszárítónak használnád, akkor természetesen nem éri meg, ha rendszeresen, pl napi szinten nyúzod 40-50percet, esetleg többen is a családból, akkor az ilyen olcsó kategóriák épphogy kihúzzák addig, hogy lejár a garancia aztán már tönkre is megy benne valami, persze nem atomtudomány, aki picit is műszaki beállítottságú az megbütyköli... amúgy még mielőtt elkezdik itt, hogy vegyél 200k-ért spining bikeot, megemlíteném, hogy 125kg-osan vaterán vettem egy 4000ft-os szalagfékes ocsmány nyikorgó vacakot, az első 30kg -omat azt tekerve adtam le... most pedig egy régi kempingbicikliből építettem egyet házilag:P
2/2 A kérdező kommentje:
köszi! csak ketten használnánk (anyukámat ismerve, csak én használnám jobban :) )szoval ugy döntöttem megveszem, nagyon kell itthonra és sajnos több pénzt nem tudok kiadni rá. ha esetleg valaki próbálta már, az is írhat :)
2013. okt. 23. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!