Érdemes szobabiciklit venni? Ha egészségesen eszem és nem tornázok csak a szobabiciklit használom az is elég? Most nézegettem hogy veszek egyet de nem tudom hogy megéri-e!
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 08:45
1/6 anonim válasza:
nekem van, én szeretem, lehet róla tvzni tekerés közben.
2/6 anonim válasza:
Sosem cserélném el rá az igazi drótszamarat.
3/6 anonim válasza:
Szia
Szerintem érdemes :)
Én azt használom eddig napi 60 percet tekertem 26-27Km/h-val 5-ös fokozaton.
A héten emeltem 80 percre.
És szépen olvadnak lefele a kilók.
Persze figyelek arra mit eszem :)
4/6 anonim válasza:
De minek szobabicikli, ha most nyár van és ki tudsz menni a szabadba?
Az életmódváltás azt is jelenti szerintem, hogy az ember kimozdul és leszokik a tévéről. Kivéve persze ha valami jó film megy, de egy jó film közben meg úgysem lehet biciklizni...
5/6 anonim válasza:
Én 2008 nyarán vettem egy szobabiciklit, egyáltalán nem figyeltem arra hogy mit eszek, ugyan úgy ugyan annyit ettem folyamatosan. Viszont elkezdtem napi 2 órát keményen edzeni, alap fokozaton, viszont 45km/h sebességgel nyomtam. 2 hónap alatt 17kg-t fgytam 92kg-ról 75kg-ra, meg se ismertek szó szerint. Eltűnt rólam az összes felesleg, a vádlim pedig hihetetlen hogy milyen izmos lett :)
6/6 anonim válasza:
szabadba? biciklivel? kösz de kösz nem. élni akarok.
ráadásul ha rendes biciklivel mész feleannyit se tekersz mint a bentin, mert a kintin egyszer megtekered aztán utána 20m-en keresztül gurulsz. plusz elcsaphatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!