Jól használom a szobabiciklit? Elég ennyi is?
Figyelt kérdés
Általában 7 napból 6x biciklizek, kb 33 percet, a 8-ból 2-tes ellenálláson, 34 km/h sebességgel.
A pulzusom közben kb 120. Nyugalmi állapotban 45-50 körül.
Kb 50 kg-t szeretnék fogyni.
2011. jan. 31. 16:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem elég.
Én sem tudok félóránál többet, mégis utána szakad rólam a víz, és nem kapok levegőt, szóval biztos jól csinálod;-)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát még bírnám, csak elzsibbad a hátsó felem, és kezdem megunni. :D
2011. jan. 31. 16:46
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez túl gyors.Olyan fokozatra állítsd,hogy 20-22km/h épphogy tudd tartani.
És a fokozatokkal is játszani kell.5 perc könnyebb/5 perc nehezebb,végig a fél óra alatt.
4/5 anonim válasza:
Nézz közben olyan filmet, ami nagyon érdekel. Én a született feleségek részeit nézem a gépen, vagy vmi sorozatot, amik kb. fél órásak és abból kettőt nézel, elrepüül az idő.
5/5 A kérdező kommentje:
Amikor 22 km/h-t tudtam tartani, akkor csak nagyobb lett a lábam, mert izmosodott...
2011. jan. 31. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!