Gagyi bringából lehet használhatót varázsolni?
Hozzám került egy fospisztoly, egy összteleszkópos "valami", amit eszembe nem jutna venni, ingyen került hozzám. Alapból nincs nagy baja, teljesen használható, de szeretnék inkább biciklit faragni belőle! Arra lennék kíváncsi, ha elkezdem átalakítani, az mennyire jó ötlet? Amire gondoltam: hajtókar, pedál, lánc, váltó, felnik, gumik, utána bovdenek, fékkar, és majd a teleszkópok is! Tudom, hogy ez a teljes csere, csak a váz nem, de még így is olcsóbb mint venni egy újat, és egybe nincs is ennyi pénzem, de aprólékosan megoldható!
Kíváncsi lennék, hogy kinek milyen ötlete illetve tapasztalata van ezzel kapcsolatban?!
És szerinted az a sz* r váz bírni fogja a terhelést?
Vegyél inkább használtan normálist, de a sz* rból nem lehet várat építeni.
Igazából tudom, hogy szarból nem lehet várat építeni, csak gondoltam kikérek pár véleményt mielőtt beleugrok egy hülyeségbe!
Tudom hogy gyűjteni is lehetne, csak szeretnék közbe is tekerni, viszont alap dolgokat muszáj ezen is cserélni!
Vagy ezt elpasszolni és venni egy teljesen alap, jobb vasat venni!
Amennyit ráköltesz, annyiért vegyél egy használtat, aminek a váza is jó.
A terved szerint lesz egy vacak vázra épített biciklid, aminek az egyéb új alkatrészei is hamar tönkremennek.
Jobban jársz, ha egy jó vázon szépen sorban mindig csak a szűk keresztmetszetet cseréled le, éppen amennyit rá tudsz szánni.
Meggyőztetek, hogy ezt az ötletet inkább elvessem!
De hol lehetne eladni egy ilyen bicajt? És mennyiért?
Mert akkor vennék inkább mást, amivel megéri foglalkozni!
Meg fogadtam a tanácsokat, elpasszoltam a bicajt és vettem másikat!
Ez egy régi német versenybicaj, van mit bütykölni rajta és felújitani, de ennek lesz értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!