Ezért a nyári bike sapkáért 4500 Ft jó árnak számít?
2013. szept. 29. 10:12
1/6 A kérdező kommentje:
ja: ez nem hamis, ellentétben a kínai áruk tömkelegével.
2013. szept. 29. 10:13
2/6 anonim válasza:
Ha neked megér ennyit, hogy feszíthess benne, hát rajta. De azért majd ne sértődj meg a haverok arckifejezésén :)
3/6 A kérdező kommentje:
ez most pozitív vagy negatív értelemben értendő?
azért majd ne sértődj meg a haverok arckifejezésén
2013. szept. 29. 13:01
4/6 anonim válasza:
Szerintem úgy érti a második, hogy legtöbbünk szerint halál felesleges ilyesmire beruházni, mert ugyanolyan kényelmes lehet egy egyszerű kínai ("hamis") sapka is. Ha neked ez fontos, akkor nyugodtan vedd meg, de várható, hogy a haverok is pénzkidobásnak fogják tartani, és furcsán fognak nézni. Gondold át magadban őszintén, hogy ez neked tényleg ennyire fontos-e, és ha igen, vedd meg. Ha nem, akkor ne vedd meg.
5/6 A kérdező kommentje:
na igen de MEDDIG tart egy kínai sapka, vagy ruha?
vettem a vaterán Merida kesztyűt. Tudtam hogy kamu amikor megvettem de teljesen úgy nézett ki mint az igazi.
Hát úgy nézett ki, de kb 1 hónapig tartott. Egyszerűen szétfeslett. Na most lehet jobb lett volna 3-4x annyiért igazi meridát venni az tán nem ment volna szét 1 hónap alatt, vagy ha mégis hát visszavihettem volna a boltba.
mert ugyanolyan kényelmes lehet egy egyszerű kínai ("hamis") sapka is
2013. szept. 30. 21:08
6/6 anonim válasza:
Azért egy kesztyű meg egy sapka ilyen szempontból más kategória szerintem. Nekem a sapkáim szétfeslésével még soha nem volt problémám, kesztyűvel meg nekem is volt. Azért egy kesztyűt sokkal intenzívebb igénybevétel ér, és a minőség ott a használati értéket is befolyásolja (sokáig csak ilyen "az ócska is jó, ha úgyse használom" kesztyűim voltak, aztán egyszer egy túrán vettem egy leértékelt márkás kesztyűt, ami annyira bevált, hogy szinte le se akarom venni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!