Milyen országúti kerékpárt ajánlasz? A ár nem számít!
17 éves vagyok nagyon régóta vágyom egy komoly országúti kerékpárra. Apa megígérte, hogy ha az év végi bizonyítványomban nem lesz 4es nél rosszabb jegy akkor kapok egy komoly biciklit. A héten megyünk megvenni nekem a biciklit csak nem tudom, hogy milyet érdemes megvenni. Jó nyilván nem egy 2 milliós biciklit fogok kapni szóval azért számít az ára de én ezt néztem ki és ha nem tudtok jobbat ajánlani ezt fogom megkapni! Szerinted milyen?
bakker ennyiből megvehetnéd az első kocsidat is,abba meg lehetne beültetni a nőket,meg nem kellene többet buszoznod.
bár ha 17 évesen majd fél millás bicó az alap,akkor téged személyi sofőr visz a suliba úgyis.
egy új csepel torpedó jó lesz elsőre szerintem és akkor még mindig nagyvonalú marad apa.
Hát, öregem, irigyellek!
Érdemes keresned a Wilier és Bianchi márkájú bringák között is! Egyik cég sem ma kezdte. Sokan hajtanak ilyeneket. Ha lenne rá pénzem, én biztos vennék pl. egy ilyet:
Érdemes elolvasni, ki mit ír az egyes típusokról. Pl. itt:
Hát sok sikert a vásárláshoz, boldog ember leszel, azt ígérhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!