Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szabálysértésnek, vagy bármi...

Szabálysértésnek, vagy bármi ilyesminek számít-e ha fejhallgatóval a fejemen kerékpározok?

Figyelt kérdés
Nem tiltja a kresz, vagy bármi?
2013. ápr. 12. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Korlátozza az észlelést balesetveszélyes!
2013. ápr. 12. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem bringáznék fejhallgatóval, felhúzott zenével, mert akkor tényleg nem lehet semmit hallani a forgalomból. Néha rakok fél fülembe halkabb zenét, hogy a külső zajokat is halhassam, de a zenét is. Rendőrségi korlátozásról még nem hallottam.
2013. ápr. 12. 23:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Én még gyalogolni se merek fülhallgatóval, nehogy elüssenek.
2013. ápr. 13. 00:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem szabálysértés, csak balesetveszélyes. Egyszer gyalogoltam az utcán zenét hallgatva, elég zavaró volt, hogy a környezetemből semmit sem hallok, nem éreztem biztonságban magam.
2013. ápr. 13. 01:20
 5/11 anonim ***** válasza:

En mindig hallgatok zenet hosszabb tekeres kozben. Regen utaltam, most meg enelkul nehezen megy:) Nem kell tul hangosan hallgatni, kressz korltozasrol nem tudok.

Igaz en nem tekerek autok kozott, csak kizarolag bicoutak es turautak. (Ha varosban kell menni, akkor viszont semmi zene)

2013. ápr. 13. 01:50
 6/11 anonim ***** válasza:

KRESZ nem tiltja, de a jozan esz igen!

Ha mar minden aron zenet szeretnel hallgatni biciklizes kozben is, arra mar vannak egesz jo megoldasok a mai vilagban: [link]

2013. ápr. 13. 06:56
 7/11 anonim ***** válasza:

... azt el is felejtettem az elobb: van mar millio megoldas a napelemes toltesre is, tehat uvoltetheted ezesz nap a zenet es nem fogsz lemerulni.

Azert belegondoltam milyen fura ... en pont azert megyek el bringazni, hogy kiszakadjak a mindennapokbol ... nem, hogy zenere nem vagyok ilyenkor kivancsi, hanem mielobb kitekerek a varosbol, hogy autoval sem talalkozzam.

2013. ápr. 13. 07:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha pedig vizibiciklizel, arra is van megoldas: [link]

:)))

2013. ápr. 13. 07:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Tükör kell a bringára hapsik és máris a múlté az idegbeteg kapkodás és látsz mindent az úton :)
2013. ápr. 13. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:

ez olyan tipikus, szinte nem is látni olyan bringást, vagy gyalogost, akinek ne lógna a füléből fülhallgató, de egy ilyen kérdésre mindenki szenté változik...

Nem a kresz nem tiltja, de balesetveszélyes...

hozzáteszem, szerintem az unalom meg még baleset veszélyesebb

2013. ápr. 14. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!