Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 42-18 áttétel fixin mennyire jó?

42-18 áttétel fixin mennyire jó?

Figyelt kérdés
Gyengének tűnik elsőre,lehet 46-18 vagy 52-18 jobb lenne?

2013. szept. 3. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
óva intelek a féknélküliségtől, tényleg nagyon szép divat, de skiddelni a legtöbb ember 1 a kétlábasak 2 pedálállásban tudják megcsinálni, és persze odáig el is kell jutni, egy nagyobb áttételen ez métereket jelent, és ha pl kiugrik elég egy kisgyerek, vagy egy kutya... akkor rábaxtál...
2013. szept. 3. 21:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Előszőr semmiképp nem mennék fék nelkül :) nem birnám elviselni ha miattam egy kisgyerekbek vagy akár egy kutyának baja esne
2013. szept. 3. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:

minél nagyobb az áttételed, annál nehezebb tekerni, skiddelni, viszont nagyobb lesz a bringa sebessége.

az n benyámon 46/18 van, a pesti forgalomban 8 km, ha meghajtom, 15 perc, ez 30 km/h átlagsebesség felett van, szal szerintem nem rossz ez az áttét,de egy kezdőnek simán lehet nagy. efölé fixin nem mennék. szabadonfutóra tehetsz nagyobb áttétet, aznekem 16 fogas, és szerintem sokkal nehezebb tekerni, indulni vele, annyival meg nem gyorsabb.

2013. szept. 3. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:

42-18 meg 42-16...johogynem mar polo-atteterekrol beszelunk...

u13as gyerekversenyzok mennek 42-16al...XDXD

2013. szept. 4. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!