Milyen áttételt javasoltok?
Figyelt kérdés
26os bico elől egy 44 es fog hátul 8 seb. Városba is jó legyen meg terepen is. Nemtudom a hátsó fogassor fogai számát de 1,2,fokozat nagyon nehéz egyenesbe is. 3. Hosszútávon ár nehéz 4. Nagyon pörgetős... Egyik sem az igazi. Miért? Simán csak hozzá kell szoknom? (régóta nem bringáztam, kb egy hónapja megint. 20 kmnél többet nem is mentem egyhuzamba még)2013. aug. 20. 19:20
1/1 A kérdező kommentje:
ja amugy lemaradt h dirt bico:DD és nimcs elég vastag üléscsövem egyenlőre ezért legkisebben van :DD ja meg van egy 120as első telom is... Tudom h azse jó városba. Ha ülésdolgot megoldom az sokat számít? Mer igy egy 10 km után halálomon vok :D nem kell nekem városi bico mert ugrálok is vele, meg nem is teszek oriás távokat veoe mas 20 km
2013. aug. 20. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!