Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan tudnék megtanulni...

Hogyan tudnék megtanulni biciklizni?

Figyelt kérdés
Eléggé szégyellem, de 15 éves vagyok, és nem tudok. Kiskoromban nem volt, aki megtanítson. Apukám tud épp, csak munkájából adódóan ritkán van itthon, meg eléggé türelmetlen is. Most azonban úgy érzem, szeretnék megtanulni, egyrészt, mert rám férne a testmozgás, másrészt mert ha mondjuk az iskola szervezne egy biciklitúrát, és kitudódna, meghalnék szégyenemben. Milyen tanácsokat tudtok adni?

2013. aug. 30. 17:35
 1/3 anonim válasza:
2013. aug. 30. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:

elég nagy vagy már, neked már stabil az egyensúlyérzéked

nem lesz nehéz dolgod

vedd lentebb a nyerget, hogy leérjen az egész talpad, ha már megy a bringázás, akkor emeld fel, hogy csak a lábujjadon támaszkodj ha állsz egyenesen

lökd meg magad és próbáld megtartani a bringát egyenesben, hogy minél később kelljen letenni a lábadat, de igazából megpróbálhatod egy könnyű sebességfokozaton tekerni is, akkor könnyen tudsz indulni, nem mész gyorsan

de sztem hamar ráérzel majd, csak gyakorolj eleget

főleg a fékezést tanuld meg, érezd, hogy milyen távon tudsz megállni bizonyos sebességekkel

2013. aug. 30. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 18-éves voltam amikor megtanultam.Szereztem egy női kerékpárt és este amikor senki nemlátta kimentem gyakorolni.20-perc és néhány esés után már nem volt semmi probléma.
2013. aug. 30. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!