Miért nem láttam cruiser bicajt Budapesten? Nem "divat"?
itthon azért jár az emberek többsége bringával,mert drága a benzin.
nem azért,mert életérzés,meg egészséges,környezet barát vagy divatolni egy ilyen csúfsággal,mint a cruiser.
meg a koruton eleg para az a 2meter szeles kormany..:D
Meghat a terdeidnek is jot tesz a cruiseren elfoglalt pozicio, ahol minden keresztezodesben lassitani-gyorsitani kenyszerulsz
Mert bunko a nep :) MTB-al, trekkinggel kozlekednek, pedig a cruisert erre talaltak ki. De valoban mint korabban modtak ... mifelenk meg csak ott tartunk, hogy igy kozlekedunk, de kinek mi van, avagy mit tud osszebuheralni.
Igazad van kerdezo: cruiserrel kellene a varosban tilinkozni ... montizni a hegyekben ... orszgautizni pedig az orszagutakon ... trekkingelni a bringaturakon ... es ugrabugralni BMX-el.
18:38 Adok számlaszámot, küldj párszázezer kidobni való forintot, és megmutatom, mennyire nem vagyok bunkó :)
Addig is montizni fogok városban, hegyen, országúton, túrán, mert mindent kibír és 1 bringát kell vennem 4 helyett.
kérdező,nyíregyháza a te városod.
ma voltam ott,elég sok a bringás és 80%ban mindenki cruiser-rel jár.
mindenhol azok voltak.
ilyenje volt mindenkinek.
ss,vagy fixi egy db nem volt.
össz-vissz 1db verseny gépet láttam a maradék az mb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!