Egy Cruiser típusú kerékpárral mennyire lehet haladni dombosabb területeken? 3 sebességes. Többi lent.
Figyelt kérdés
Pl.:Eger környékén? Gondolom alföldön jobban. És ha ilyen emelkedőn szeretnék felmenni mint amilyenek a Bükk környékén vannak?2013. jún. 2. 19:57
1/5 anonim válasza:
Bükk? Csak ha iszonyat combos vagy :)
2/5 anonim válasza:
7 sebességessel lenne némi esélyed, de 3-al felejtsd el
arról nem is beszélve, hogy azt a bringát nem hosszú utakra tervezték, kényelmetlen lesz 1-2 óra után
3/5 anonim válasza:
Ezek a cruiserek semmi másra nem jók mint villogni. Saját vélemény, de szerintem annak is szánalmas.
4/5 A kérdező kommentje:
És, ha esetleg hatsebességű hátsó váltó van benne?
2013. jún. 3. 18:42
5/5 anonim válasza:
3 sebesség?
Nekem pl nincs felszerelve az országútimra első váltó és mégis a határozottabb (de rövidebb) emelkedőn is kibírom a hátsó 2 sebességgel, viszont komolyabb emelkedőkön már szenvednem kell, mert 3-ba már nem lehet feltenni a láncot, mert az hozzáérne a fogaskoszorú lánckerekéhez.
Én azt mondom, hogy ha nem akarsz száguldozni, akkor egy 5-ös racsni is bőven elég. Mondjuk azzal nem fogsz tempósan haladni, arra viszont ott van az országúti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!