Mitől lesz valaki divatfixis?
Láttam néhány videót amiben fixivel mennek és hát nekem is megtetszett.
Most akkor én is divatfixis lettem? Minden nap fogom használni.Én is építek majd egyet.
Igen, de a skidelest a KRESZ nem annyira ismeri el fekberendezesnek, marpedig a szabaly kimondja, hogy egymastol fuggetlenul mukodo fekek kellenek a ket kerekre.
Attol vagy amugy divatfixis, mert egyreszrol magad is elhiszed, hogy van egy ilyen kategoria, masfelol pedig sejtesed sincs a fixizes kialakulasarol es, hogy valojaban eszik-e, vagy isszak :)
Hát igazából tényleg nincs róla fingom se :) De amúgy rájöttem, hogy egy országúti sokkal jobban megéri, mert biztonságosabb meg valahogy sztem jobb.
Régi országútit fogok felújítani. Ez a két tervem volt, vagy rendes országúti lesz, vagy fixi. Végül is z előbbire esett a választás.
Divatfixis???
Ha csak a bringast nezed 3dolog
1: Csak a szniek szamitanak, a minoseg csak az utolso a listan..:D (Ja es olyat hogy helyes lancvonal egy divatfixis bicojan ne keress:)
2: No fek de sok agyas van akinek se klipsz, se strap se spd...az ieneket meglatom legszivesebben tarkoncsapkodnam...
3: Gyerekeknek, inkabb babaknak valo attetelek..pl 42/18, 42/16..XDXDXD
Plussz1: kibaxott lassuak..ahol csak tudnak feltartanak, mivel nincs fek nem mernek gyorsan menni, es alandoan csak skid, vagy vannak akik csak probalkoznak es csak emelgetik a hatsojuk...na az ieneket ha sietek es felhuznak elkuldom az annyukba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!