Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitől lesz valaki divatfixis?

Mitől lesz valaki divatfixis?

Figyelt kérdés

Láttam néhány videót amiben fixivel mennek és hát nekem is megtetszett.

Most akkor én is divatfixis lettem? Minden nap fogom használni.Én is építek majd egyet.

2013. júl. 28. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Mi a fene az a fixis?
2013. júl. 28. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, szerintem előbb próbálj ki egy fixit mert nem olyan élvezet szerintem fék nélkül rohangálni
2013. júl. 28. 20:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy rakok majd előre féket és hátra meg ott van a skid :)
2013. júl. 28. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, de a skidelest a KRESZ nem annyira ismeri el fekberendezesnek, marpedig a szabaly kimondja, hogy egymastol fuggetlenul mukodo fekek kellenek a ket kerekre.

Attol vagy amugy divatfixis, mert egyreszrol magad is elhiszed, hogy van egy ilyen kategoria, masfelol pedig sejtesed sincs a fixizes kialakulasarol es, hogy valojaban eszik-e, vagy isszak :)

2013. júl. 28. 21:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát igazából tényleg nincs róla fingom se :) De amúgy rájöttem, hogy egy országúti sokkal jobban megéri, mert biztonságosabb meg valahogy sztem jobb.

Régi országútit fogok felújítani. Ez a két tervem volt, vagy rendes országúti lesz, vagy fixi. Végül is z előbbire esett a választás.

2013. júl. 28. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
hidd el tényleg jobb az outi!
2013. júl. 28. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Divatfixis???

Ha csak a bringast nezed 3dolog

1: Csak a szniek szamitanak, a minoseg csak az utolso a listan..:D (Ja es olyat hogy helyes lancvonal egy divatfixis bicojan ne keress:)

2: No fek de sok agyas van akinek se klipsz, se strap se spd...az ieneket meglatom legszivesebben tarkoncsapkodnam...

3: Gyerekeknek, inkabb babaknak valo attetelek..pl 42/18, 42/16..XDXDXD

Plussz1: kibaxott lassuak..ahol csak tudnak feltartanak, mivel nincs fek nem mernek gyorsan menni, es alandoan csak skid, vagy vannak akik csak probalkoznak es csak emelgetik a hatsojuk...na az ieneket ha sietek es felhuznak elkuldom az annyukba...

2013. júl. 28. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
én már akkor örökhajtottam, mikor még senki nem ismerte ezt az undorító fixi stílust... fékem mindig volt, soha egy percre nem jutott eszembe, hogy ne legyen... a skid márcsak azért sem minõsülhet féknek, mert, és fõleg egy kezdõ, csak 1-max2 pesálállásban tudják kivitelezni, ez keményebb fokozaton métereket jelenthet mire odaér a lábad, a fék meg sok esetben AZONNAL kell. amúgy csak városban "fixizem" egyébként országúti... ha a kettõ között választanom kellene, akkor országuti, az örökhajtás hosszútávon kegyetlen...
2013. júl. 29. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!