Országútival kapcsolatos kérdés (? )
Most fogok építeni egy országútit és arra jutottsm, hogy egyenes kormányos lesz, nem pedig kos kormány. Szerintetek ez is jó outihoz vagy nem?
Még egy kérdés:
A biciklis nadrágnál az ágyék résznél is testhez simulós vagy ott nem? Szóval látszik a banánod vagy nem? XD
városban teljesen jó,de a vágott kos is jó,mert úgy van 2 fogáspont.
és igen,testhez simul nem ér oda a szivacs része.
nemrég készült rólam pár kép egy ilyen gatyában,én meg nem is néztem,hogy a tökömön hogyan áll,aztán mások akik nézték a képem kérdezték,hogy direkt mutogatom-e a lankadt pélóm abban a feszülős dákófeszes gatyában:).
egyenes kormány halál minden bringán, 1 fogásod van és kész vége, iszonyat, nehogy azt tegyél rá
inkább vegyél egy kost, vágd le a végét, és fordítva tedd fel, az már nagyon jó tud lenni (vagy vegyél időfutam kormányt), csak a fékkarokból kell más fajta, kiegészítő fékkarnak hívják, esetleg dugófékkar a kormány végébe:
bringás gatyát meg vegyél nyugodtan, ha megfelelő méretűt veszel, és nincs 25-ös cerkád akkor nem feltűnő
marha kényelmes, abban lehet igazán jót bringázni, ha városba nem is, de hosszabb távon mindenképp ajánlott viselet, egy rendes felsővel együtt (az mondjuk városba is nagyon jó)
és mondjuk az is szempont, hogy míg a bringás gatyád kiszárad rajtad az izzadtságtól, és szellőzik, addig egy pamut merő víz marad, és úgy néz ki benne az ember mintha behugyozott volna elöl-hátul
Ne keverd a szezont a fazonnal :) Ha egyenes kormanyosra csinalod, akkor mar nem orszaguti.
Orszaguti kerekparozas feltetelez egy bizonyos szabalyos testartast, egy bizonyos geometriat es millimeter pontos beallitasokat.
Amit te ossze akarsz pakolni az az ugynevezett: fitness kerekpar.
Biciklis nadragban pedig: ha olyan hatalmas a cerkad, akkor tedd ki nyugodtan ... ha viszont mutyuri, akkor ugy sem latszik :)
Szia!
Minőségibb bringás gatyót vegyél. Egy coolmaxos szilikonos betétes gatya teljesen takar. nem csak az ülőrészt párnázza, de direkt előre is ki van vezetve, így tlejesen takar ha a méreted.
Pl ez a betét is egy normálisabb. Egyértelmű hogy jól takar.
És tényleg nagyon jó érzés benne tekerni.
Egy ilyen meg hülyén sem néz ki.. Sőt..
Nem fakul, nem vizesedik be úgy, nem lobog, élénk a színe, nem dörzsöl stb.:
Nem az enyém a termék.. Nem reklám, csak nekem bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!