Futófórumot (hosszútávfutás) ismertek-e és tudnátok nekem ajánlani? Maratonra történő felkészülésről és futócipővel kapcsolatos kérdéseim vannak.
Figyelt kérdés
Tehát olyan futófórumot keresek, ahol értelmes emberek vannak és segítik egymást infókkal. Köszönöm előre is!2013. júl. 30. 18:02
1/3 anonim válasza:
Habár ez nem futófórum, de ha már ide írtál, akkor szívesen segítek amiben tudok. Amatőr vagyok, de évi 1000-1200 Km-t futok és indultam néhány versenyen is. Cipő választásban feltétlenűl tudok segíteni, a felkészüléshez meg meg tudom adni a forrásokat, no meg a saját tapsztalatomat.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm szépen a válaszod! A Maratont is lefutottad? Mert azzal kapcsolatban van kérdésem (felkészülés). Én még "csak" a félmaratont futottam le és most októberben a Maraton a cél...Igen ám, de az edzések során csak 4 Sziget-kört tudok futni (ami ugyebár egy félmaratonnyi táv.) Hogy tudom ezt növelni? A futócipővel kapcsolatban pedig lehet, hogy egy szakember segíthet csak. Vettem egy jó drága cipőt 2 éve, ami kb. fél év után elveszítette a tartását. Hiába kötöm meg szorosan, nem tart, emiatt pedig fáj a bokám. Szóval egy jó minőségű, TARTÓS futócipőt keresek. Ami mondjuk nem fél évig, hanem 2 évig tart. Tudsz nekem segíteni?
2013. aug. 5. 23:37
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nyaralni voltam, ezért a késedelmes válasz.
Szóval, többszöri félmaratonos vagyok, de maratont nem futottam, úgyhogy ebbe nem szólnék bele, nem akarok okoskodni.
A cipőről annyit, hogy én Sauconyban futok. Nem azért mert ez a legjobb cipőgyártó (bár évről évre a Saucony viszi el az év futócipője díjat), hanem azért, mert a Szentendrei úti kereskedésükben vannak olyan nagyon segítőkész szakemberek, akik megtalálják a legjobb választást a kollekcióból. Én csak ott vásárolok magamnak, a lányomnak és a feleségemnek is. Ha jártál már ott, akkor tudod miről beszélek, ha nem, akkor meg menj el és tuti, hogy megkapod a választ, vagy a cipőt, ami neked kell.
Kitartást és boldogságot a maratonhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!