Hosszutávfutó vagyok és vettem egy aakg shock extremet. Ez elősegítheti a fejlődésemet?
A benne található nitrogén oxid tágítja az ereket ,több oxigén jut az izmokhoz, növeli az állóképességet. Ha abbahagyom szedését, csökkenni fog a teljesítményem vagy nem igazán? És ha erősítek, gyorsabban nagyobb tömeget tudok felépíteni? De nyilván a futás része érdekel a dolognak :D nem nagyon vagyok jártas az ilyen szerekben. Annyit tudok, hogy arginin van benne ami aminosav és megtalálható a szervezetben a nitrogén oxiddal együtt. A válaszokat előre is köszi :D
/Annyit tudok, hogy arginin van benne ami aminosav és megtalálható a szervezetben a nitrogén oxiddal együtt/
maga az arginin benne a ható anyag,nincs külön másfajta nitrogén oxid fokozó.
ennyi pénzt biztos nem adtam volna érte.
/Ha abbahagyom szedését, csökkenni fog a teljesítményem vagy nem igazán? /
ez attól is függ hogy fog e egyáltalán használni.
az ilyen energetizáló készítmények nagyon ember függők,nem mindenki reagál rá úgy ahogy kéne.
/És ha erősítek, gyorsabban nagyobb tömeget tudok felépíteni?/
ez nem világos,a futáshoz minek kellene tömeg?
a futástól nem leszel nagy darab,ahhoz kondi kéne meg tömegnövelő étrend.
/nem nagyon vagyok jártas az ilyen szerekben./
ez egyből le is jött, ugyan is ezek nem szerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!