Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Erika vagyok szeretnék olyan...

Erika vagyok szeretnék olyan embert megismerni akinek nincs kivel bringázni. Neked nem lenne kedved velem tekerni? Csepel és környéke de akár az egész város is.

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 07:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú legyen vagy lány? Milyen bicajod van? Mennyit bírsz tekerni?
2013. máj. 29. 08:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia.Erika vagyok.46 éves csepeli lakos.Mégcsak melóba jàrok bringàval.De szeretnék sokkal többet.Sajna nincs kivel.Egyedül nem annyira szeretek.Napi 16 km a munka helyem oda vissza.Szeretném körbe tekerni a Velencei tavat a nyàron.De nincs kivel.üdv.Erika
2013. máj. 30. 02:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Velencei tó az kicsi, akkor már miért nem a Balatont? :) Azt nem írtad hogy milyen nemű és korú tekerő társat keresel :) Csak mert én pasi vagyok és 31 éves, az is jó? :)
2013. máj. 30. 10:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia.Nekem a Balaton még sok!!!A KOR NEM szàmít de nem orszàgúti bringàs vagyok.Keveset tekertem még mivel nincs kivel És nincs hozzà jó idő sem.
2013. máj. 31. 06:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia.Nekem a Balaton még sok!!!A KOR NEM szàmít de nem orszàgúti bringàs vagyok.Keveset tekertem még mivel nincs kivel És nincs hozzà jó idő sem.Meghàt ahhoz szabi kell.szia
2013. máj. 31. 06:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor egyelőre a városban kell tekergetni hogy hozzászokj :) De ha sportos vagy, vagy sportoltál esetleg már hosszabb időn keresztül, akkor hamar hozzászoksz. A jó idő meg majdcsak jönni fog :)
2013. máj. 31. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!