Ha napi szinten fél órát vagy akár egy órát biciklizek akkor mennyi kalóriát égethetek el?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 22:16
1/5 anonim válasza:
Az sokmindentől függ. Egy órát biciklizhetsz úgy is, hogy pár kilométert teszel csak meg, meg úgy is, hogy jóval többet. Meg az sem mindegy, hogy milyen magas vagy és hány kg. Én ma 45 percet bivikliztem, 13 km volt, 17 km/h átlagsebességgel. Erre az Endo 500 Kcal elégetését írta ki, de szerintem az csak 300 körül lehetett.
2/5 anonim válasza:
Ez rengeteg változótól függ, nem lehet megmondani ennyi alapján.
3/5 anonim válasza:
1 óra tekerés olyan 375 kcal, ha rendesen csinálod
folyamatosan tartasz egy tempót amit bírsz végig, lehetőleg ne legyen se túl könnyű(akkor semmit nem ér), se túl nehéz(mert nem bírod végig az 1 órát)
4/5 A kérdező kommentje:
A tempóm 20km/óra, csak tudni szeretném az mennyi kalória, mert utána néztem a neten, de ott sok félét írnak.
2013. máj. 28. 21:21
5/5 anonim válasza:
a legegyszerűbben egy sebesség mérő óra tudja ezt megmondani, bár az nem pontos. Vannak biciklis kis eszközök abba be tudod állítani a súlyod,magasságod, meg ilyeneket és sokkal pontosabb adatokat kapsz vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!