nem, kifejezetten kellemes, ahogy a beton leszedi a bőrt a térdedről, alkarodról és a könyöködről :D
igen fáj
Igazából nem minden esetben. Ha sok benned az adrenalin(vagy pálinka) meg sem érzed igazából. Ha lehet ne drága bringával próbáld ki. Te meggyógyulsz, de a a bringa nem.
Tavaly versenyezgettem egy sráccal, én egy kátyú előtt első féket behúztam és az meg kicsúszott alólam. Olyan sokkban voltam a bringa miatt, hogy a könyökömön észre sem vettem a bazinagy horzsolást.
attól függ, hogyan és mire esel...
én 11mérer repülés után csapódtam be egy betonfalba, akik látták, nem értik hogyan élhettem túl, bő 60-70 es tempóm lehetett, koponyám, szegcsontom, 4 bordám, kulcscsontom, bal felkarom, és a medencém törött el... amúgy egyáltalán nem fájt, csak 3 héttel később, mikor felébredtem a kórházban.
én motorral estem
földesúton volt, belementem egy kátyúba, az megvezette az első kereket és szó szerint elszálltam.
épp egy traktor jött szembe, arra emlékszem a motor elkezdett kacsázni, na mondom neki megyek a traktornak,
erre a motor kicsúszott alólam, én meg mint a rakéta átrepültem a traktor előtt a búzaföldre
semmi bajom nem lett, de aludtam egy negyed órát a földön mire magamhoz tértem...
Nekem meg ma is faj, pedig mar evekkel ezelott pereceltem.
Nem is volt tul nagy a tempo (~40 korul mehettem) ... jobbos kanyar ... kereknyom szelessegu aszfalthiba atlosan ... belementem ... meg kirantottam a kereket, de mar nem tudtam megfogni a bringat ... atbuktam magamon es szetkenodtem egy villanyoszlopon. Csuklom eltort, a szemuveg szetbaszta a fejemet, a lapockamrol leszakadt az osszes izom es a kulccsontom kiszakadt a vallambol.
Csuklom meggyogyult, az izomzatom is nagyjabol helyre jott (igaz semmi nincs a helyen igazan), de a kulccsontom maradt ugyan ugy. Azt mondta az orvos, hogy tanuljak meg vele elni, mit tudom milyen okoknal fogva, de a mutet nem javasolt. Nos, ez a serulesem azota is nap, mint nap faj.
Ettol meg nem dol ossze a vilag, igaz kicsit ovatosabb lettem, de ugyan ugy bringazom mint korabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!