Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szobabiciklizéstől mennyi idő...

Szobabiciklizéstől mennyi idő alatt lesz feszesebb a combom és a fenekem?

Figyelt kérdés

Napi 45 percet tekerek közepes erősségen (meg csak 3 napja folyamatosan). Nincs rajtam felesleg, csak feszesítenem kéne a fenekemet és a combomat, kis narancsbőr is látható már. Nem gáz, alapjáratom sportos az alakom, mert 10 évig balettoztam, de már évek óta nem, így a bőröm sokat veszített a rugalmasságából. Mennyi idő alatt érhetek el látható eredményt? Elég-e egyáltalán a biciklizés? (Odafigyelek az étkezésre is!)

Köszönöm!(27) 178/60

2013. ápr. 4. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. Ha kiállva a nyeregből tekersz rendesen, akkor hamarabb látszódni fog. De mindenkire másképp hat. Van akin hamarabb fog látszódni, van akin nem.

Az alatt, hogy odafigyelsz az evésre, mit értesz? Az sem jó, ha koplalsz egész nap.

2013. ápr. 5. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem csak addig szobabiciklizz, amig ki nem fersz az ajton ... ha mar ki tudsz jonni a lakasbol, ulj fel egy rendes kerekparra es karikazz ki a termeszetbe ... szivj nagyokat a friss levegobol, csodalkozz ra a vilag szepsegeire, baratkozz uj arcokkal ... tudod a boldogsag szepit. Ha az elozoekhez hasonlatos napi elfoglaltsagaid mellett egeszsegesen taplalkozol es megfeleloen pihensz is eleget, egeszen meg fog valtozni az eleted. Meg a combod es a feneked is feszesebb lesz, ha ez a fo szempont.
2013. ápr. 5. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Keresett valaki? En vagyok a hires comb es fenekfeszesito mester. Specialitasom a balettos multu, 27 eves lanyok szobaban torteno "tekerese" 45 percig :))) Szivesen odafigyelek az etkezesedre is ... nos, akkor egyutt vacsizunk? :D
2013. ápr. 6. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Heh! Jól csinálod, utolsó! :D
2013. ápr. 6. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D Am. igen, odafigyelek az étkezésre is. Ez nem koplalást jelent, eszek én rendesen. :) Gondolkodtam az állva tekerésen, ki is próbáltam, de az gyilkos :D Viszont tuti hatásosabb :)
2013. ápr. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!