Menjetek kit érdekel, majd visszafordultok ha nem bírjátok. Egyébként ha kezdők vagytok gondolom nincs normális felszerelésetek, hogy is lenne, akinek van az nem tesz fel ilyen hülye kérdéseket, szóval korán induljatok el, úgy, hogy ha valamelyikőtöknek defektje lesz vagy valami, akkor haza tudjatok érni sötétedésig. Legrosszabb esetben max 25km-et kellene gyalogolni hazafelé, ez olyan 6 órát vesz igénybe, plusz még az az idő amíg odaértek. Fél 6-kor már kezd sötétedni, én a helyetekben legalább 8-órával hamarabb indulnék el sötétedés előtt, tehát fél 10-kor, de inkább 9 órakor.
2013. márc. 24. 01:07
3/12 anonim válasza:
En azt gondolom, hogy ott laksz a kornyeken es erre fogsz biciklizgetni. Negyven egynehany kilometert azert kicsit nagykepuseg turanak nevezni, gyengebb napjaimon is tobbet tekerek.
Amugy pedig szep kornyek (igaz az orszag legszennyezettebb levegoju reszerol beszelunk) ... a dedesi to egyenesen csodalatos.
2013. márc. 24. 06:11
4/12 anonim válasza:
bár a domborzati viszonyokat nem ismerem, de 43 km az semmi, rosszabb esetben 2-3 óra alatt megvan, és akkor a tájban is gyönyörködtél. A nagyképű nincs felszerelésetekes válaszolóval ne foglalkozzatok, 40km re nem is kell semmi, max 1 pénztárca, meg egy mobiltelefon amiről tudtok hívni valakit kocsival, ha úgy adódna...
2013. márc. 24. 11:23
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, milyen profi felszerelés kell ehhez, de én például Szombathelyen nőttem fel, általános iskolás korunkban délutánonként csak úgy átugrottuk biciklivel Kőszegre. Időtöltés gyanánt. Keményen felmentünk a Szabó hegyre is, ott ettünk vagy ittunk valamit. Nem százezrekért vett csodabringával, hanem az elődöktől megörökölt rozsdás, de még működő kétkerekűekkel. 20 km oda, 20 km vissza. Nem nevezte ezt senki nagyképűen "biciklitúrának", miért is nevezte volna, hiszen voltak, akiknek napi rutin volt, így jártak dolgozni vagy iskolába és kész.
2013. márc. 24. 11:32
6/12 anonim válasza:
Egy foltot és pumpát érdemes vinni, toltam én már haza 5km-t a saját hülyeségem miatt és másnak nem kívánom.
2013. márc. 24. 11:41
7/12 anonim válasza:
4,6: Nem tudom hogy ti miféle tájparasztok lehettek, de azért ne adjatok már hülye válaszokat. A visz magával egy telefont hogy majd hív valakit alapból hülyeség, mert mivan akkor ha senki sem tud elmenni értük, vagy éppen derékig összekenték magukat tyúkszarral és meg se találják őket a semmi közepén?? Na az IQ szint ott van azért. Sokkal egyszerűbb ha legalább az egyikőjük vesz egy vázra szerelhető pumpát hozzá foltokkal meg néhány belsővel, plusz még vesz egy láncbontót, mert elő fordulhat hogy szétszakad ám.
2013. márc. 24. 14:15
8/12 anonim válasza:
Na ezért majd biztos még jobban le leszek pontozva, mert egyeseknek nagyon tud fájni az igazság.
2013. márc. 24. 14:16
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, bocsánat hogy "túrának neveztem" .Nem is vártam mást.
2013. márc. 25. 21:59
10/12 anonim válasza:
defektvédő folyadék és máris nincs semmi értelme, se a foltnak, se a pumpának.
De persze láncszedő... annyi erővel amennyivel a lánc elszakadhat, annyi erővel minden tönkremehet, szóval a legjobb, ha egy komplett szerszámos ládát visztek, plusz egy hegesztőt, meg egy aggregátort....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!