Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kóbor kutya ellen jó a palacko...

Kóbor kutya ellen jó a palackos légkürt elriasztásnak, vagy semmit nem ér?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én kulacsból szoktam lespriccelni a támadó ebeket,attól mindig menekülnek.
2013. márc. 15. 14:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Ultrahangos kutyariasztó
2013. márc. 15. 15:31
 13/15 Linkoln ***** válasza:

Valószínűleg működik, de én is zat mondom amit a többiek. Nem szabad magaddal hordani egy kürtöt hogy elijeszd a kutyát. Valóban kellemetlenül néz ki amikor ehy két kutya két város között szalad feléd, de semmi komoly. Gyors vagy, magason vagy, és erős is vagy hozzájuk.

Kevesebb emlős okozta halál eset van mint hurikán okozta.

Sokat kerekezek, egyszer kétszer találkoztam kutyával, lemaradtak. A legdurvább az volt hogy egy németjuhász (őrző) jött. Megáltam neki, magam előtt a bringa és megvártam míg lehiggadt, majd eltekertem. Azt is megtehettem volna hogy kapásból elhajtok, de pusztán hogy lássa ki az úr. Csak kutyák, én sme bántom, ő sem fog.

Ha falkában vannak, azért tekerj el mindenképp :D

2013. márc. 15. 17:58
 14/15 A kérdező kommentje:

látszik, hogy a többségnek fogalma sincs milyen ha megkergeti egy dühös nagytestű kutya, ezért írnak baromságokat "válasznak" a kényelmes székükből, mellesleg nem jár mindenki versenybringával, hogy csak úgy lehagyjon egy kutyát (gondolkozni nem fájdalmas, csak van akinek luxus)

aki értelmesen próbált hozzászólni annak köszönöm!

2013. márc. 15. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:

A kutya simán fut 50-el, szóval nem lehet elfutni vagy eltekerni előle, viszont ha megállsz és elkergeted, akkor látja, hogy nem vagy áldozat típus és inkább feladja. Már számtalan esetem volt kutyákkal és szinte mindig bejött. Még egyik se harapott meg. Neked kell felé futni pár lépést és meglátod, el fog szaladni. Közben jó ha mély hangon megmorgod. Mondhatsz neki bármit, csak félelmetes mély hangon tedd. Akár meg is ugathatod minél hagosabban.

A lényeg, hogy kutya elől soha ne fuss, mert akkor el akar kapni mint menekülő áldozatot.

2015. márc. 19. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!