Láncról, fogaskoszorúról hogyan tudom eltávolítani a rozsdát?
Múltkor meggondolatlanul durván belevágtam egy még ennél is durvább sáros terepbe. Hazaértem és fogtam a slagot meg a meleg vizet, aztán jól megadtam neki. Nem tudom, hogy ez jó ötlet volt vagy sem, de tiszta lett. A vizet azért nem akartam rajta hagyni, ezért aztán amennyire tudtam az egészet áttöröltem száraz ronggyal, beleértve az egészen kicsi, még épp hozzáférhető helyeket is. A fogaskoszorúkat és a láncot is. Amennyire tudtam. Majd utána beolajoztam a láncot Motorex olajjal. Nem tudom ilyen rozsdásodás elleni védelem mennyi van benne, de elkezdett rozsdásodni a lánc is és a fogaskoszorú is - hát mit mondjak, nem túl barátságos látvány :-(
Mit tudok kezdeni ezzel? :-(
Köszönöm a segítséget.
Nem királykisasszony ez, hogy így pátyolgassam :)
A derby után másnapra megszárad az előszobában, akkor ledrótkezézem az erőátvitelt és megolajozom. És jöhet a következő sártenger :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!