S. O. S.! Nagyon sürgősen össze kéne raknom egy outi/fixi kerékpárt! Segítenél? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon nem értek a kerékpár összerakáshoz, viszont szeretnék egy országúti vagy egy fixi biciklit! Gondolom annyiban külömbözik a kettő, hogy hátúl fixi agy van?!
Összeraknál egyet úgy, hogy mindenből a legolcsóbb és linkelnéd?
Úgy szeretném, ha megtennéd, hogy:
Agy: link
váz: link
stucni: link
... és így tovább! :)
Előre is nagyon szépen köszönöm! Mindenből a legolcsóbbat ha lehet!:)
2013. jan. 28. 21:36
11/16 anonim válasza:
Szerintem is rakj rá első féket, amiért ott van nem kell használni, csak vészhelyzetben
12/16 A kérdező kommentje:
nem elsőt hanem hátsó féket akarok a fixire... nem divatolni akarok vele, h vagány vagyok és nincs fékem.. hanem nekem alapból tetszik :) amúgy vettem egyet kompletten 76ezerért
2013. jan. 29. 19:36
13/16 anonim válasza:
Az első fék hasznosabb ilyenkor, mert ha gyorsan meg kell állni, a hátsókerék ugyanúgy megcsúszhat a fékezéstől, mint a skidtől. Elsővel sokkal hamarabb meg lehet állni
14/16 anonim válasza:
jah totál kellemes első fékkel megállni egy 40 es tempóval... ha egyáltalán túléled... hátsófékkel meg nem ugyan úgy csúszik meg mint skiddel... azt bármikor behúzhatod, skiddelni meg csak 2 illetve 1 pedálállásban lehet, a 2 fék az igazi...
15/16 anonim válasza:
40es tempóval nem éled túl az első fék használatát... ez így is van, ha még kettőnél többször nem használtál első féket. Ha tudod adagolni, akkor sokkal hamarabb megállsz. Terepen is könnyedén lehet 50-ről fékezni elsővel.
16/16 anonim válasza:
egy tárcsaféket nagyon könnyen lehet adagolni terepen, de egy v fék vagy patkófék gumi pofáját nem az adagolásra találták ki, ha meg mint írták "pánikhelyzetre" tartod, akkor megint csak nem fogod adagolni azt a féket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!