S. O. S.! Nagyon sürgősen össze kéne raknom egy outi/fixi kerékpárt! Segítenél? (többi lent)
Nagyon nem értek a kerékpár összerakáshoz, viszont szeretnék egy országúti vagy egy fixi biciklit! Gondolom annyiban külömbözik a kettő, hogy hátúl fixi agy van?!
Összeraknál egyet úgy, hogy mindenből a legolcsóbb és linkelnéd?
Úgy szeretném, ha megtennéd, hogy:
Agy: link
váz: link
stucni: link
... és így tovább! :)
Előre is nagyon szépen köszönöm! Mindenből a legolcsóbbat ha lehet!:)
Gondoltam, hogy ilyen választ kapok.. De nem értem, hogy miért fog ilyen sokba kerülni? A vázat és a villát leszámítva mennyibe kerülne?
Amennyire én értek hozzá.. első, hátsó agyat 13-15 ezerért lehet venni. két felni 8 ezer körül.. kormányból elég lenne egy 2ezres.. hajtást nem tudom h milyen árba mozog.. de nem lehetne olcsóbban kihozni?
ha fixit akarsz
amúgy ha tényleg minden a legolcsóbb de új, akkor
váz 20-30
felni2* 5-9
agy 2* 5-9
gumi 2* 2-3
belső 2* 1
hajtókar 8-12
pedál 2-5
lánc 2-5
kormány 4-6
fék 2* 5-8
fékkar 2* 5-8
markolat 2-3
nyeregcső 2-4
nyereg 5-9
monoblokk 2-4
nagyából ez a legolcsóbb árbecslésem, és már itt 100 körül tartunk, a sok sok olcsó alkatrészből összejön a sok pénz, mellesleg ha mondjuk beleesnél abba a hibába mint haverom tavaly, hogy építeni akart egy ilyet:
[link] /PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=csepel-royal-kerekpar-11
ott cseszte el, hogy apránként vette az alkatrészeket, mire rájött, hogy egyszerűbb lett volna megvenni, addigra ugyan ezekkel az alkatrészekkel, mint amivel alapban fel van szerelve, csaqk apró hibákkal pl elcseszett láncvonallal 120 felett tartott...
ez az ő gépe
azért kezdő fixisnek én ajánlom a féket, nem olyan könnyű vele megállni, és felelőtlenség is szerintem...
lejtőn lefelé pl fék nélkül könnyen elszabadulhat magad alatt a pokol, arrol nem is beszélve, ha az ember gyorsan meg is tanul skid elni, az is csak max, de leginkább 1 pedálállásban fog menni, egy komolyabb áttételen, meg lehet, hogy mire odaér a lábad, addigra fontos métereket veszítesz, én így kaptam felfüggesztettet, mert összetörtem egy kisfiút fék nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!