Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 210ezer forintból össze lehet...

210ezer forintból össze lehet rakni egy jó FIXI kerékpárt?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta gyűjtök egy kis perselybe amit ma délután kibontottam és pár száz forint híján 210ezer volt benne. Ezt azért kezdtem el gyűjteni, hogy 1-2 év alatt összejöjjön egy komolyabb fixire a pénz. :) Azt szeretném kérni tőletek, hogy linkelgetnétek komplett fixiket vagy alkatrészeket, hogy miből mit ajánlasz?

Holnap megyek kerékpár boltokba érdeklődni és nem akarok, hogy átvágjanak ezért kérném a ti segítségeteket is, h miből milyet válasszak:)

2013. jan. 7. 22:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
ennyi pénzért 4130 Crmo ból vegyél
2013. jan. 7. 22:46
 2/20 A kérdező kommentje:
az mi is ?:)
2013. jan. 7. 22:47
 3/20 anonim ***** válasza:
az egy gyakorlatilag törhetetlen acélötvözet
2013. jan. 7. 23:02
 4/20 anonim ***** válasza:

[link]

innen lehet jó ötleteket szerezni

2013. jan. 7. 23:40
 5/20 anonim ***** válasza:
Nézz el a bajnokba ( [link] ott nagyon segítőkészek, olcsó és jó cuccaik vannak, van valami elképzelésed? Ennyi pénzből már talán lehet kevésküllős vagy telikarbon kerékkel is megspékelni a bringát, de alapból egy nagyon penge bringát lehet kihozni.
2013. jan. 8. 14:56
 6/20 anonim ***** válasza:

telikarbon kerékkel? ennyiből magát a kereket nem kapja meg... arról nem is beszélve mennyire felesleges...

szerintem sokkal jobban jársz, ha készen veszel egy bringát, ami tetszik, és szép lassan személyre szabod...

[link]

[link]

[link]

amúgy 210 nem olyan sok pénz, nem lefitymálásból mondom, de én alkatrészből akartam öszerakni egyedül ezt:

[link]

mire észbe kaptam, hogy így drágább lesz mint egyben megvenni bőven 150 felett tartottam kategóriájában ugyanezekből az alkatrészekből, bár nem minden egyezik...

lényeg a lényeg megbántam.. de a biciklit nagyon szeretem, de a vázat cserélni fogom idővel...

2013. jan. 8. 15:41
 7/20 anonim ***** válasza:
amúgy jó a csepel váz, csak a hátsó papucs miatt fitymálják le, mert az tény hogy ronda... de amúgy 110kg vagyok és bírja alattam a strapát már 1 éve napi használattal..
2013. jan. 8. 15:43
 8/20 anonim ***** válasza:
jah meg arra mindenképpen figyelj, hogy a váz méretét nézd ki mérettáblázatból, hogy a magasságoddal mekkorára van szükséged, de az én tapasztalatom, hogy ha városban akarod használni akkor nyugodtan vehetsz 1-2 számmal kissebbet, de nagyobbat semmiképpen mert brutál kényelmetlen tud lenni... én mérettáblázat alapján vettem 60 as vázat, hát lehet hogy pályán kényelmes lenne, de városban elviselném a kisebbet, kos kormánnyal pl nem bírtam sokáig, vagy a kormányt fogtam, vagy az utat néztem... muszáj volt egy brutál magas kormányt szereznem...
2013. jan. 8. 15:52
 9/20 krunpli007 ***** válasza:
ha debreceni vagy nézz be Kálmánhoz a velvártba vagy Csipiszhez a csili2 be garantáltan segítőkészek
2013. jan. 8. 16:04
 10/20 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok! itt lakok a kori pálya mellett.. menjek be a csilibe és nézzek szét? vagy menjek fel a csapóra? ha mindent megveszek ott helybe másnapra összerakják?
2013. jan. 8. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!