Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt ajánlasz a...

Milyen kerékpárt ajánlasz a városban járkáláshoz?

Figyelt kérdés
MTBt 100% hogy nem akarok! gondolkozok egy országútin vagy egy fixin de az a baj, hogy nagyon rosszak az utak felénk és szerintem a vesekövemet is kirázná belőlem az országúti.. a cruiser megfelelő szerinted? holnap akarok menni megvenni a kerékpárt de még én sem döntöttem el, hogy mit akarok :S de nagyon egy agyváltós cruiser felé hajlok!
2013. jan. 6. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
az országúti is csak az elején ráz nagyon, mikor hozzászoksz, már szinte észre sem veszed, amúgy én ősfixis vagyok, Székesfehérváron ahol is szintén elég szarok az utak, de a kátyúkat ki lehet kerülni... napi egyszer pedig végigrepesztek a macskaköves főutcánkon is, de az sem okoz különösebb gondot, pedig most egy szar csepel vázam van, és 110kg vagyok... amúgy a fixit senkinek sem ajánlom, tönkreteszi az ember térdét, és mellette függőséget okoz...
2013. jan. 6. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:

függőséget okoz? miért okoz függőséget?

cruiser jó keró?

2013. jan. 6. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
A cruiser jó városban, de csak ha nem a gyors haladáson van a hangsúly
2013. jan. 6. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:
hát váltósat szeretnék, de azért nem annyira lassú.. vagy az?
2013. jan. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!