210ezer forintból össze lehet rakni egy jó FIXI kerékpárt?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta gyűjtök egy kis perselybe amit ma délután kibontottam és pár száz forint híján 210ezer volt benne. Ezt azért kezdtem el gyűjteni, hogy 1-2 év alatt összejöjjön egy komolyabb fixire a pénz. :) Azt szeretném kérni tőletek, hogy linkelgetnétek komplett fixiket vagy alkatrészeket, hogy miből mit ajánlasz?
Holnap megyek kerékpár boltokba érdeklődni és nem akarok, hogy átvágjanak ezért kérném a ti segítségeteket is, h miből milyet válasszak:)
2013. jan. 7. 22:36
11/20 anonim válasza:
fixit ne vegyél ...tekerned kell éjjel nappal lejtőn dombnak fel..hacsak nem vagy fanatikus nem jó móka elhiheted
12/20 anonim válasza:
de amíg nem vesz fixit, sosem derül ki, hogy fanatikus e...
13/20 anonim válasza:
amúgy a dombnak fel, nem tudom, hogy miért meglepő neked, hogy tekerni kell.... lejtől le, valóban kellemetlen némileg, de megfelelő pedálszíjjal és ellentartással kis idő alatt hozzá lehet szokni...
14/20 anonim válasza:
13,hegyibringáztam versenyszerüen jóbarát:)számomra az a meglepő hogy ilyen elmés megjegyzésekkel hogy vagy még életben?:)arra szerettem volna felhivni a figyelmét hogy nincs lehetősége piheni,ami legyen hosszútáv vagy városi bringázás nem éppen vidám dolog,de most fogadok rá 3 -6 hónap után eladja a bringát és az életben nem ül fel többet fixire
15/20 krunpli007 válasza:
akkor ha ottlaksz menny a csilibe és keresd csipiszt ő tudja mi kell neked vagy a plázától nemmessze van a velvárt,,ott annyi pénzért megkapod a legjobbat kálmántól
16/20 anonim válasza:
ez hülyeség, ellazítod a lábizmaidat, hagyod, hogy a bicikli tekerje a lábadat és máris pihensz... első fiximmel az első héten tartottunk egy balatonkört, tény, hogy iszonyatosan fájt, de simán kibírható, semmit nem változtatott volna az edzettségem hiányán ha lett volna racsnim...
17/20 anonim válasza:
#14 Persze, én meg maga Lance Armstrong személyesen. Ugyanannyi energiát igényel a fixi hajtása, mint a szabadonfutósé, az, hogy szerinted úgy kell pihentetni, hogy nem tekersz, mindent elárul.
18/20 anonim válasza:
6.! Nézz szét egy kicsit ebayen, simán lehet venni 100ból használtan HED kerekeket. Értelmét versenyszerű felhasználáson kívül én sem látom, de nem ez volt a kérdés, ill. nem tudjuk, hogy a kedves kérdező mire szeretné használni. Ami azt illeti, jó fixit 100 alatt is össze lehet rakni.
19/20 anonim válasza:
jó de én nem vennék használt kereket, az nekem olyan mint a használt alsógatya...
a másik okoskának meg... minek válaszolsz fixis kérdésre, ha közöd nincs a témához??? valószínűleg 2 évig gyűjtögetett volna egy perselybe 210ezret egy fixire, ha nem lenne benne biztos,hogy fixit akar...
20/20 krunpli007 válasza:
sajnálom akinek nem jön be a fixi de ez az alap,,, örökhajtás fék nélkül,ez egy életérzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!