Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen lakatot ajánlanál?...

Milyen lakatot ajánlanál? (tudom sok ilyen kérdés volt, de mégis érdekel! )

Figyelt kérdés

2 lakatot szeretnék és kb. 25 ezrem van rá!

Mit ajánlasz?

Egy U lakatra és egy láncos lakatra gondoltam (ami nem integrált záras)

Linkelnél, hogy te mit vennél?:)

2013. jan. 16. 15:51
 1/5 anonim válasza:
2013. jan. 18. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Leginkább se milyet:)

25ezerért már bőven vehetsz egy nem feltűnő, de közlekedésre használható minőségi bicajt ami nem hullik szét alattad. Például egy régebbi alap Meridát, nekem is ilyenem van, és még erdőben is bőven jól teljesít.

2013. jan. 19. 21:22
 3/5 Alex Fly ***** válasza:

Abus Bordo?

Vagy U-lakatból Abus v. Kryptonite.

Esetleg lánc...

2013. jan. 20. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

3.: Mi értelme 22500 forintot kidobni egy abus bordora?

Nézd meg a tolvajkergetők honlapját, ott bebizonyítják hogy a drágább lakatok nem bírják sokkal tovább. Ha lakatot akarsz venni mindenképp, akkor a középkategóriások körül válassz. 2 jó minőségű lakat, és egy spybike-val elég jó védelmet érhetsz el. A legjobb megoldás viszont a kerékpárban elhelyezett C4 lenne!

2013. jan. 21. 07:58
 5/5 Alex Fly ***** válasza:

4: Kissé morbid leszek. Természetes, hogy a legjobb lakat sem nyújt tökéletes védelmet. Némi észre is szükség van, hogy hova lakatol az ember. Láttam már kerót Demszky-karóhoz lakatolva...

Szóval amíg a kerékpárok jó részét cérnavékony spirállal és egyéb fossal zárják, akkor egy ilyen mellé zárva megfelelő lakattal nagy valószínűséggel a mellette levő, könnyebben lopható keró lesz az áldozat...

Komolyra fordítva azt szokták mondani, hogy a kerékpár értékének 10%-át érdemes lakatra költeni.

Bővebben:

[link]

2013. jan. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!