Ajánlanál jófajta de mégis olcsó szemhéjpúdert?
ha tudsz küldenél róla linket? köszönöm előre
:D
nem tudom mi számít olcsónak, de az oriflame vision cuccok tuti jók. legalábbis nekem a legjobb amit valaha is használtam.
19/L
120 szin 5000-8000 korul?
:D
Jo osszesegeben nem olcso, de 8000 rel szamolva is 67 huf alatt van egy szin, es nagyon jo minosegu. Lattam vateran is (8000), de ebayen joval kevesebbert is hozza lehet jutni, ha sikerul jot biddelned.
Bocsi a linkek lemaradtak...ezekrol lattam youtubeon videokat, sminkmesterek ajanlgatjak, nekem is van egy 88 szinu palettam, es hat mitmondjak, brutalisan elenk szinei vannak! Nekem megerte, es ez tunt a legolcsobb megoldasnak, hogy ennyire sok es nemcsak elfogadhato, hanem kifejezetten jo minosegu szinem legyen. Idealis kiserletezheteshez.
bocsi de nem beszólni írtam ki ezt a kérdést ha valami nem tetszik akkor nagyon sajnálom de ő ezt szereti ilyen a stílusa te meg ne szójj bele ha csak ilyen válaszod van
köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!