Ajánlanál jófajta de mégis olcsó szemhéjpúdert?
ha tudsz küldenél róla linket? köszönöm előre
:D
én arra várok választ hogy mi a jófajta de mégis olcsó szemhéjpúder úgyhogy léccives hagyd abba és igen sértő volt a másiknak!
szija:D
nem vagyok csóró csak nem akarom anyám pénzét költeni inkább költöm a sajátomat
és én legalább nem vagyok annyira gazdag hogy el száljak magamtól és mindenkit lenézzek
csicsas lineks vagyok :D:D:D:D:D
Kedved kommentezo igazabol szerintem a kerdes kiirojanak nem a velemenyeddel volt problemaja, csak a stilusoddal, vagy annak hianyaval :D
Egyebkent jah az ember madarra is tudja magat sminkelni belole :) De ha ugyes vagy akkor lehet nagyon kellemeseket alkotni, es azert ott mar van valasztek. Minosegre meg nem roszabb annal amit pl te is hasznalasz :P
Nem erzek kulonbseget a clinique szemhejpuserem vagy m.a.c es a belinkelt paletta kozott. Szoval nem az a gagyi fajta paletta amit hiaba dorzsolsz nem jon az ecsetre/applikatorra a szin, hanem csak egy kicsit hozzaersz es maris kenheted.
Ar ertek aranyban messze ez a legjobb amivel talalkoztam.
Koszonom, hogy megoszthattam a velemenyem.
:*
a csicsás linkeshez szólnék!!jaj bocsi csak ha már így nevezted magadat is :Dszóval nekem amúgy bejönnek ezek a színek meg láttam hogy vannak árnyalatok is
http://www.youtube.com/watch?v=G03kuZKWSGw
egy ilyen palettának mennyi a szavija én attól tartanék hogy "rámromlik".mert hallottam hoyg lejárt szavatoságut nem jó magunkra kenni.
csicsas vagyok :D
Szoval ezekre nincs rairva, hogy lejarati ido vagy valami. Tudod ezek porok. Egy ruzs konnyen megromlik, de az ilyenekben nincs nagyon olyasmi ami megromolhat.
A 88 as paletta dobozanak hatuljan fel vannak sorolva a hozzavalok (a paletta nincs nalam, de a dobozon nincs lejarati ido es a palettan sem emlekszem ilyesmire. Megneztem egy Clinique szemhejpudert (ajandek volt, tehat nem teljes meret) de nem volt rajta lejarati ido)
Ingredients:
Talc (ez azthiszem hintopor) Mineral Oil, Kaolin, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Isopropyl Palamitate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaen, BHT.
May Contain (Tartalmazhatja):
Micra and Titanium Dioxide, Iron Oxide, Magnese Violet, Ultramarine Blue, Chrome Oxide Greens, Hydrated Chrome Oxide Green, FD&C Red No.40 AlLake, FD&C Yellow No.5 AlLake, Fd&C Blue No.1 AlLake
Nah kozben talaltam romlandosagrol kis leirast:
A rúzs tartóssági ideje általában három év, utána jobb, ha kidobjuk. Szempillaspirálnál ez az idő jóval rövidebb, a szavatossági ideje mindösszesen fél év. Utána beszárad és könnyen baktériumok táptalaja lehet. A szemceruza és a szájkontúr kevés olajtartalma miatt három évig tartható el. A púderben nincs romlandó anyag, így azt évekig lehet használni.
Korulneztem itthon is. Eletem elso szemhejpuderet valahol 98 kornyeken kaptam az akarhogy is szamolom 11 ev. Elovettem. A szine szep maradt, allaga nem valtozott, illata nem lett kellemetlen.
Szerintem ha beruhazol egy ilyenbe ez sem fog radromlani.
szia csicsás:D
Hu köszi nagyon hasznos infot adtál mert nekem is vannak szemhéjpúdereim és azért nem nagyon merem a régebbieket használni mert félek hogy már ártana mint jót tenne.
Ha lesz egy kis lóvém lehet hogy veszek egy ilyen nagy palettásat.és akkor ezt rendelted? nem lehet mondjuk fodrászcikkesben kapni?
Nem nem lattam meg fodraszcikkesben.
Valaszoltam neked kicsit bovebben privatba. Ha megkaptas akkor valaszolj legyszives :] Kivancsi vagyok hogy mukodik a gyakorikerdesek levelezese :P
udv
csicsas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!