Milyen kerékpárt vegyek? Bővebben lent
Egy olyan gépet szeretnék, ami turista és dűlőutakon is jól teljesít.
Erdőbe nem mennék tekerni...
és sportosabb modellt szeretnék. Országútit, ha bírja az ilyen típusú utakat is, ha nem akkor valamilyen mtb.
köszi :) lehet hogy országútit veszek.
de a merida espresso sem lehet rossz ;) a testtartás miatt választottad a meridádat? vagy miért?
megláttam a boltban és beleszerettem :D Alapból singlespeedet akartam, utálom a váltós bringákat, mindig után kell állítani, egy egysebességet talán nem is akarják annyira ellopni. Letisztult, szép bringa. Túrázásra azért váltósat vegyél. Emelkedőn szembe szél kombó azért megizzaszt rendesen így váltó hiányában :D Amúgy én is gondolkoztam még országútiban csak amikor vettem akkor nem találtam olyant amire azt mondom, hogy megéri az árát, építeni meg nem volt se helyem, se időm :S
Off: Ajánlom megnézni a Line of Sight című filmet, nagyon jól visszaadja a fixisek életérzését :) elmebeteg állatok :D
50-55 olya áttétellel sem túl baráti, ha annyival tudsz sprintelni, akkor már te is beletartozol a nem vagy tekintettel a körülötted levőkrebe.
Bár én aztmondom jogos. Autók nagy helyet lefognak, bringa nem, és autó gyorsan megy akár város, akár országút. Az út nem a gyalogosoknak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!