Ha hetente 3x 20Km-t letekerek,10Km-t csak dombon felfelé és 5-öt egyenesen 5-öt meg lejtőn, akkor egy hónap alatt fejlődnek a comb izmaim?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 21:13
1/4 anonim válasza:
Nem sokat. Ha nagyobb sebességgel mész akkor talán fogod érezni, hogy már sokkal jobban bírod a bringázást.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk, ha az a 10 km emelkedő az van legalább 500 m szint, akkor már van jelentősége. De ez is persze egyénfüggő.
3/4 anonim válasza:
Én havi kb. 1500 km-t tekerek, minden fajta terepen outival, és igen, fejlődnek a comb izmok, de még nekem se annyira, hogy az látszódna. A comb az egyik legnehezebben "formálható" testrész. Nekem azt mondták, hogy kb. aki havi 1500-2000 km-t teker, annak a lábán már lehet látni, hogy kerekezik.
4/4 anonim válasza:
Azért 1500km-en kell hogy látsszon. Én egy hét alatt mentem 350km-t és már az is észrevehető, igaz a lehető legnagyobb sebességgel mentem és végig emelkedőkön, lejtőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!