Jó gumi laza talajra?
Figyelt kérdés
XC felhasználásra kellene valami 2.1 vagy 2.25-ös gumi. Mit ajánlotok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 10. 15:49
1/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk közben néztem egy Schwalbe Smart Sam-et. 2.1-es meg 2.25-ös méretben. Arról valami vélemény?
2012. szept. 10. 17:27
2/3 -Fremen- válasza:
Nem rossz, de szerintem nem laza talajra van kitalálva, inkább crossnak mondanám.
Ha schwalbe, ezek közt nézelődj [link]
Ha continental, itt: [link]
Ha kenda, akkor itt [link]
és ezek közül is inkább nevegal, excavator, telonix, dred tread így első ránézésre. Érdemes picit puhábbra hagyni.
Persze nem tudom most salakra gondoltál, kavicsra, földre(vannak tüskézett változatok), de majd innen menni fog. És inkább 2.25ös szélesség felett ajánlom, ha befér. Gondolom 26osba lenne, a magyar piacon meg lehet kicsit más a választék. Ha pesti vagy, kereshetek neked párat.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen. közben rájöttem hogy betonon is sokat fogok menni ezért egy 2.1-es Smart Sam lett a vége a dolognak. Ennek ellenére hasznosak az oldalak mert biztosan fogok még egy komolyabb terepgumit venni. :)
2012. szept. 15. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!