Milyen tippek-trükkök vannak arra, hogy a bicikli gumi ne lyukadjon ki?
Árulnak 2-3 ezerért ilyen folyadékot amit a gumiba kell tölteni, és, ha kilukad, akkor beragasztja magát...
Ezenkívül, megfelelő nyomáson kell tartani, és rendeltetés szerűen kell használni, plusz a küllővédő szalag is jó ha nem a leggagyibb.
A házi praktikák nem érnek sokat vagy macerásak.A dupla belső meg végkép és csak nagyon pici szurás ellen véd,énnekem semmit nem használt.
nem drága(relatív)a schvalbe(vagy mi)bigapple gumija,elpusztíthatatlan,az üvegszilánkokon ugysuhanok át mintha nem is léteznének,csak a ropogást hallom.
Vannak nagyon durván szemetes helyek, vagy olyan batár királydinnyék, hogy a defektgátló sem számít.
A szikszalagot talán azért nem ajánlanám, mert csúszós a felülete, ezért a belső elcsúszhat, így a szelepet elnyírhatja.
A használt belső működhet, de ez túl puha hozzá, és szerintem legalább dupla réteget kellene odatenni, hogy valamit számítson.
Az az igazán jó, ha valami vastag és kemény aszfaltgumid van, de nyilván terepen nem használhatod.
Ha terepen is jársz, akkor olyat kell keresned amin van szúrásgátló.
Elvileg létezik defektgátlóval töltött belső is, ami így olcsóbb, viszont nem tudom az mennyit ér, mennyi anyag van benne, és ha jól tudom 2.1es szélességig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!