A tankos ötlet nem is rossz :) lehet bérelek egyet. néznének a melóban :D
2012. szept. 8. 20:50
14/21 -Fremen- válasza:
Kiderül hogy nem is mondtam hülyeséget, már csak a cső hiányzik róla: [link]
Tömör guminál nincs jobb ötletem, de az nagyon kényelmetlen lesz szerintem, ha sikerülne is beszerezned.
2012. szept. 9. 19:33
15/21 anonim válasza:
Plusz belsőnek szerintem sincs értelme, a külső és a belső közé rakható védő szalagok kevlár/karbon szövetek és 'pöppet' nehezebben megy át rajta a tüske, mint a gumin.
Defektvédős Continental gumikat ajánlom, egy Sport Contactot használok kb. 2 éve, szúrásos defektem még nem volt vele.
Házi praktikáról én sem tudok.
2012. szept. 11. 23:52
16/21 anonim válasza:
vannak ilyen szmötyik ( Dr.Sludge) azokat betöltöd aztán uccuneki,ha jön a lyukcsináló-szúr a szmötyi pedig befoltozza a lyukat,persze némi nyomás veszteség van de elhanyagolható.
2012. szept. 13. 19:32
17/21 -Fremen- válasza:
Szerintem önmagában többet számít egy defektvédelmes gumi, mert a szmötyi idővel elfogy, és 2 doboz árából veszel egy normális külsőt (relatív). Ezért inkább arra jó beruházni, főképp hogy a szmötyi csak bizonyos szúrásméretig véd, egyébként meg csak teleköpködi a gumidat és szerelhetsz a lötyiben.
2012. szept. 13. 20:27
18/21 anonim válasza:
ne biciklizz olyan helyen, ahol tüskés gaz nő...
2013. jan. 30. 19:08
19/21 anonim válasza:
NAGYON FONTOS KÉRDÉS.
Egy plusz BELSŐT rakok a külső és a belső közé. persze szelepet levágom. ezt szépen belefektetem a külsőbe. 3 cm hijján körbeér. akkor belerakod az új belsőt, és ügyesen felteszed az abroncsra... gyakorlatot igényel, de megéri
VAGY kevlár szallagot kell venni, kb 2000/db
vagy kevláros külsőt, protektoros külsőt kb 5000
agyonspilázzák a bicajokat, mármint 1000 féle váltókar meg ilyesmi, kompjuter istennyila, de a GUMI KÉRDÉS nincs megoldva. Egy kis semmi tüske ellen védtelen a bicaj
2013. júl. 29. 11:11
20/21 anonim válasza:
#15-ös hozzászólóhoz hasonlóan Continental Sport Contact külsőt használok, eddig abszolút pozitív véleményem van róla. A testbike.hu-n is nagyon sokan hasonlóan vélekedtek róla, azért mertem megvenni. Nem olcsó, de tényleg jó. Nem házi praktika, az igaz, de hosszútávú befektetés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!