Miért van az, hogy a Kenda belső gumi szart sem ér?
szarul van összerakva a kerék, a küllők vége nyomja a belsőt, és kilukad.
2012. szept. 9. 20:48
2/13 A kérdező kommentje:
1 válaszolónak: 2 felniszalagom is van a kerékben!
Csak a Kendával van ez a probléma, más márkánál nem tapasztaltam!
2012. szept. 9. 23:49
A Kendáról nekem is hasonló a véleményem és a tapasztalatom. 26x2.5-ös gumikat használtam egy hónapon keresztül. Aztán mikor a 20. defektet javítottam otthagytam a francba és vettem egy Maxxis gumit, Maxxis belsővel. Fél év alatt 0 defekt. Vagy én voltam annyira pecches, hogy hibásat fogtam ki vagy nem tudom..A véleményem a Kendáról, hogy egy rakat sz*r. Semmit nem ér. Egy barátomnak hasonló tapasztalatai voltak XC kerékpáron. Úgy nézett ki a belsője, mintha foltokat gyűjtene rá.
2012. szept. 12. 07:07
Én évek óta kendát használok ,nincs vele semmi probléma. Ha meg olyan kaliberű dologba mész bele,akkor az agyonmárkázott belső is kilyukad.Vegyél egy másikat,ha az is leenged valami más eredetű probléma van.
2012. szept. 29. 12:31
6/13 A kérdező kommentje:
Nem ez az első Kenda gumim, és az összes sza, legyen szó belsőről vagy külsőről.
Vettem mást, CST-t. A CST-t 1-10-ig terjedő skálán 8-ra értékelem, a kendát (a nagy betüvel való irást sem érdemli meg) 10-ből 2-re.
A CST-nél semmi rossz tapasztalatom sincs a belső gumiről, a kendával ellentétben csak akkor lyukad ki, ha valóban valami kiböki. A külső guminál a véleményem: Akenda nem igazán kopik, de minden apró kavics átszúrja, a CST ezzel szemben kopik, de az apró kavics nem szúrja át, eddig egy tüske szúrta át, más nem.
Nekem a országútimon olcsó kínai van ( külső, belső) kb: másfél éve és még nem volt defegtem, pedig heti 3-4 alkalommal megyek átlagban 30-40 kilométert!
2012. szept. 29. 16:02
Te nem tudtad? Kenda...kenda...KEND A HAJADRA:D
A Kenda egy sz*r, ezek közül válassz:
Continental, Schwalbe, Vittoria ezek viszonylag jók!
2012. okt. 10. 11:14
"Nem ez az első Kenda gumim, és az összes sza, legyen szó belsőről vagy külsőről." Itt a válasz: nem kell olyat venni és nem lesz szar...
2012. okt. 10. 16:17
Nagyon rossz minőségű és drága. Ez azért van, hogy minél hamarabb cseréld le. Rengeteg kerékpárt javítok és nem győzöm hangsúlyozni, hogy kendát ne, mert csak a baj van vele. Középkategóriában btwin, cst, deestone a nyerők. A schawlbe és a continental a legjobbak, de sok nagy márka van. Felni szalagból vegyél herrmans-t.
2012. okt. 11. 07:52
Kapcsolódó kérdések: